23 millióba került a szexorgia a Gellértben

A négy évvel ezelőtti kéjek éjszakája 83 ezer euróba, azaz mintegy 23 millió forintjukba került a szervezőknek. A BRFK nem indít eljárást az ügyben.
Pikáns fotókat közölt a Bors a 2007-ben rendezett exkluzív partiról, amellyel a német Ergo érdekeltségébe tartozó Hamburg-Mannheimer Biztosító száz legjobb üzletkötőjét jutalmazta.
Ahogyan beszámoltunk róla, egy magyar szemtanú szerint a környéken lakók kihívták a rendőrséget a féktelen összejövetel miatt, ám azok túl sokat nem tudtak tenni. Hétfőn a BRFK kommunikációs osztálya ellenben azt közölte: az ominózus estén nem érkezett hozzájuk se bejelentés, se feljelentés, így rendőri intézkedés sem történt. A BRFK-nál azt is elmondták: ha a rendőrség tudomására jut egy olyan esemény, amelynél felmerül a bűncselekmény gyanúja, akkor hivatalból indul eljárás. Jelen esetben azonban nem merült fel ilyen gyanú.
Közben az is kiderült, mennyibe került a nem mindennapi kényeztetés. Az Ergo vezetője a hamburgi Der Spiegel magazinnak nyilatkozott. Torsten Oletzky szerint a háromnapos jutalomútért 83 ezer eurót (22,5 millió forintot) fizetett a vállalat. A cégvezető „súlyos hibának” nevezte a partit, amely „kirívóan megsértette” a vállalat szabályzatát és erkölcsi normáját.
Oletzky elmondta, hogy a parti résztvevői közül sokan ma is az Ergónak dolgoznak, hiszen nehéz rekonstruálni, ki mit tett ezen az utazáson. Ugyanakkor a kiruccanás szervezőit már elbocsátották, és fontolóra vették, hogy eljárást indíthatnak ellenük. Forrás: Bors

Vélemény, hozzászólás?