A dagadék Erdélyi Mónika csöcsöt villantott

erdelyi_monika_melleiAz RTL Klub tegnapi Reggelijében egyszer csak lejjebb húzódott a blúz Erdélyi Mónika mellén, férfi rajongói legnagyobb örömére. A műsorvezetőnő mindebből semmit nem vett észre.
A Reggeli vendége volt Kálloy Molnár Péter és családja. A színész felségével, kisfiával és három hónapos kislányával jelent meg a stúdióban. Erdélyi Mónika vágyakozva nézte a pici Szofit, akit a beszélgetés alatt édesanyja át is adott a műsorvezetőnek. Mónika gyakorlott anyaként biztosan tartotta a karjaiban a babát. Szofika láthatóan jól érezte magát „pótmamája” ölében. A megható pillanatba azért némi erotika is vegyült, ugyanis a pici lány a fejével lejjebb húzta Mónika blúzát, láttatva ezzel keblei egy részét.
– Ha egy néhány hónapos babát adnak a kezembe, akkor én annyira elvarázsolódom, hogy megszűnik körülöttem a világ. Valószínűleg ezért nem vettem észre a kis balesetet. De szerintem manapság olyan mélyen dekoltált ruhákban jelennek meg pályatársaim a képernyőn, hogy ez egyáltalán nem kirívó – mondta Mónika Bizonyára ez a néhány másodperc sok férfinak okozott boldog pillanatot, hiszen amióta Erdélyi Mónika visszatért a képernyőre, sokkal visszafogottabban öltözködik, mint a show idején. A nyári meleg ellenére mindig nadrágban, zártabb felsőben, sőt blézerben vezeti az ébresztő műsort.
Tény és való, hogy Mónikán akad néhány felesleges kiló, de az esetében mindig úgy hangzik a divatszakemberek tanácsa, hogy az előnyösebb testrészeket kell hangsúlyozni. Bátran állíthatjuk, hogy Mónika esetében ez formás keble lehetne.

Vélemény, hozzászólás?