A dubajozásról Márki Zsuzsi véleménye

Márki Zsuzsanna playmate természetes szépség. igazi ajándék annak, aki a szívébe tud férkőzni. Márki Zsuzsánál ugyanis nincs üresjárat, mindig pörög. Mindenből viccet csinál, még magából is, ha kell. a lényeg, hogy nevessenek körülötte az emberek. bátran mondhatjuk rá, hogy napfény az életünkben.
„Imádok szerepelni, mosolyt csalni az emberek arcára. Talán ezért van, hogy egyik álmom, hogy színésznő legyek.”
„A pasi minden esetben legyen igényes. Nagyon fontos, hogy legyen humora. És ha jól tud táncolni, nálam nyert ügye van.”
„Szeretek küzdeni a szerelemért és a szerelmemért. Kihívásnak érzem, ha feladatokat állít elém a pasim.”
„Nálam a többes szám az ágyban megáll kettőnél” – nyilatkozza a Playboy oldalán.
Minap Márki Zsuzsi a Facebook-on osztotta meg a véleményét a többiekkel dubajozás-ról.
– Ma a 3 újságíró hív fel a Dubai botrány miatt… Most mi van ? Tényleg azt akarják, hogy elmondjam mekkora kúrva az egész média társadalma, fiúk lányok egyaránt? Meg azt hogy én a táncnak minden szintjén átmentem már és sosem tudtam annyit keresni mint a drága Bódi Sz. a modellkedéssel… pf… Szánalom ez az Ország! – Írja Márki Zsuzsa.
Dubajozás hírek és bejegyzések: VV Gigi – Íme, a meztelen valóság – A kerítők dobták fel a dubajozás vádlottjait – Dubaj botrány: 12 név a listán – Voksán Virág Dubajba utazott dolgozni – Dubajozás: meghosszabbították az előzetes letartóztatást – Menjünk dubajozni, kevés az arab kurva! Dubajozás, miért csak a celebek bugyijában turkál az NNI? – Félhetnek a dubajozók az adóhatóságtól? – Spitz Tünde, Majka exe is pénzért baszott külföldön – 2,7 milliót kaszálnak Dubajban a magyar kurvák – A dubajozók listája, egy hét alatt 40-50 arab bassza meg brutálisan a dubajozó kurvákat – Beszélt a dubaji főszervező: hoszteszeket közvetítettem, nem prostikat – Megbukott a királynő: prosti lett a legszebb magyar anyuka – Országos botrány lett a jól fizető szexmunkákból – Dagad a prostibotrány, Béci szerint Gigi nem vállalt szexmunkát – Bánovics Marcsi tud neveket Dubaj ügyben – Elítélendő dolog az arabok faszának szopkodása, a dubajozás? – Iszak Eszter Dubajban, ezer lány is érintett lehet – Megszólal egy magyar dubajozó! – Dubajozó luxuskurvák után kutat Hajdú Péter – Bódi Sylvi többször járt Dubajban – Szexrabszolgának vitték a magyar ányokat – Dubajozás, magyar szexmunkások Dubai-ban – A magyar politikához köthető férfiak is dugták a luxuskurvákat – Videók a Bixip.com oldalon, azokról akik jártak Dubajban.

Vélemény, hozzászólás?