A foci VB nyitókoncerjén az énekesnő a pináját fogdosta

foci_VB_megnyiton_pinajat_fogdostaCsütörtök este megkezdődött a XIX. labdarúgó-világbajnokság, Dél-Afrikában ugyanis két napos megnyitóval hangolnak a nagy eseményre. Az esti koncerten többek között halhatták a jelen lévők és a tv előtt ülők is a világbajnokság dalát a kolumbiai énekesnő, Shaikra előadásában.
A világbajnokság nyitókoncertjét a szegénynegyedeiről elhíresült Sowetóban rendezték, ahol fellépett Shakira is a vb dalával, a Waka Wakával. Az előadók között volt többek között a Black Eyed Peas, Alicia Keys, John Legend is, de feltűntek a színpadon korábbi neves labdarúgók is, mint a brazil Socrates, vagy a nigériai Jay Jay Okocha.
Az eseménynek jótékony célja is volt, a bevételből orvosi központokat támogatnak majd Dél-Afrikában. A szokásos megnyitót pénteken, a Dél-Afrika – Mexikó mérkőzés előtt rendezik
Hatalmas botrány a foci vb nyitó koncertjén! A Black Eyes Peas fellépése nemkívánatos elemeket tartalmazott Fergie viselkedése miatt. Tegnaptól a világ központja újra Dél-Afrika, hatalmas színpadi show-al indult a foci vb Johannesburgban. Az azonban csak hajnalban látott napvilágot, hogy hatalmas botránnyal is, ugyanis a Black Eyed Peas énekesnője nyilvánosan fogdosta magát az élő közvetítés során, igaz nem szándékosan. Fergie jelmeze ugyanis túl szűkre és merevre sikeredett, ami folyamatosan bevágott, így igazgatnia kellett az énekesnőnek, hogy normálisan mozogni tudjon benne. Szerencsére a közvetítés során ezt a szervezők is észrevették, és amikor az énekesnő alul fogdosta magát, azonnal kamerát váltottak.
A The Sun angol bulvárlap szerint Fergie orgiát csapott a színpadon, ugyanis a kellemetlen érzés, még akár jó is lehetett neki.
[Hírküldő] További erotikus cikkek a fotball világából: A brazil világhírű focista kecskét dugott először – Platini ribanc feleségét csapattársa dugta – Fogarasy Mariann a focistákat szereti – A meztelen magyar modell Beckham után Ronaldóra hajt – Filmsztár lesz a Monacóban Bechammal összehozott magyar modell – Fogarasy Mariann kiválasztottja – Becham és Fogarasy Mariann modell flörtje – Ribéry kiskorú kurvás botránya ellenére is népszerű – A 19. labdarúgó VB-n prosti lesz tízezerszámra – Az anyósa tette hűtlenné a sztárfocistát – A legnagyobb focista szexbotrányok

Vélemény, hozzászólás?