A gyors szex jön be a magyarnak

A gyors szexet kedvedli a magyar – derült ki egy új felmérésből. A válaszadók többsége alig fél óra alatt lezavar egy menetet az ágyban, sőt van, akinél kevesebb, mint 15 percig tart egy szeretkezés. A tesztet 101255-en töltötték ki, 70 738 nő és 30 517 férfi. A hölgyek 37 százaléka, a férfiak a 42 százaléka emlékszik arra, hogy együttléteik 15-30 percig tartottak. Azért szép számmal vannak, akik elnyújtják élvezetüket: a hölgyek 30 százaléka 30-45 percig, 19 százaléka pedig egy órán keresztül gyűri a lepedőt kedvesével. A férfiak 27 százaléka vallotta, hogy fél és háromnegyed óra között, és alig 17 százalékuk szexel egy órán át. – állapította meg a felmérés.
– Az átlag fél órás légyott tökéletes, de fontos, hogy ez rendszeres, vagyis heti 2-3 alkalmú együttlétet jelentsen. Az is számít, hogy ebből mennyi az előjáték és a tényleges aktus, illetve hogy mindkét fél eljusson az orgazmusig. A 15 percnél kevesebb idő szerintem nem elég ahhoz, hogy a hölgyek elérjék a beteljesülést – magyarázta Rusz Edit szexológus.
– Nem szabad, hogy együttléteink szokásossá váljanak. Akár a helyszínnel, akár hangulattal, az érintésekkel, az izgatás intenzitásával, módjával, vagy akár segédeszközökkel is fokozhatjuk a vágyat. A hétköznapi problémákat tegyük félre, csak a saját és partnerünk testére figyeljünk. Például, ha egy pár nagyon szeretne kisbabát, akkor ez görcsössé teszi őket, ami a szexuális rovására megy – magyarázta Kriston Andrea az intimtorna kidolgozója, hozzátéve: nagyon fontos, hogy mindkét fél tudja szabályozni testi vágyait.

Vélemény, hozzászólás?