A nők többféle orgazmusáról

A kéjt okozó bioelektromos kisülés természete

Rengeteg írás született már arról, hogy a nők mennyire másképpen élik meg az orgazmusukat, mint a férfiak. A hozzám érkező levelekre hivatkozva azonban úgy gondolom, hogy nem lehet eleget írni erről, mert még mindig akadnak olyan férfiak, akik hitetlenkednek a nők nehézkes orgazmus-készsége miatt. De még alig született írás arról, amiről most akarok szólni: a természet kárpótlásáról, a nők többféle orgazmusáról.

Ismétlés a tudás anyja

Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy a nők és férfiak orgazmus-készségének különbségéért a gyermekkort kell felelőssé tenni. Már az meghatározó, hogy a férfi nemi szerv a testen kívül helyezkedik el, ki van téve „közprédára”, ennél fogva a férfiak
Öröm kapcsolata saját nemi szervükkel természetes és mindennapi. A női nemi szerv ezzel szemben zárt, semmi értelmes, izgalmas szervrész nem látható kívülről; a nő – hacsak nem akrobata – nem látja a saját nemi szervét.
Míg a férfiak első szexuális élménye az első éjszakai magömlés, és ez azonnal automatikus örömérzéssel, orgazmussal jár, addig a nők első nemi élménye a menstruáció – enyhén szólva – nem jár örömhozó élménnyel.

Az olvasók levelei bizonyítják,

… hogy a férfiaknál sem minden esetben automatikus a magömlés és az orgazmus, sokan érzik az elnyújtott orgazmus és a hirtelen jött vulkánkitörés okozta élvezetek közötti különbséget.
A nőknek meg kell harcolniuk az orgazmusukért! Ez egy hosszú, kitartó tanulási folyamat eredménye, és nem is mindig jár sikerrel. Sajnos csak megerősíteni tudom, hogy a nők 25 %-a abba a kategóriába tartozik, aki soha életében nem lesz képes átélni az orgazmust, és soha nem is fogja megérteni, hogy a többiek vajon miért lelkesednek a szexért annyira? Ők azok, akik minden szexre éhes nőt lekurváznak, mert a nemiséghez való viszonyukat a sajátjukhoz hasonlítják, a másikét pedig betegesnek tartják.

Mi is az orgazmus?

Ha biológiailag nézzük, akkor: az orgazmus a másodperc törtrészéig tartó bioelektromos kisülés, ami a férfiaknál és nőknél eltérő biokémiai és fiziológiai folyamatok beindításával jár. A férfiaknál pl. a magömlés kirobbanásával, ami az alhasban ugyanolyan rezonanciákat hoz létre, mint a nőknél. Az alhasban mindkét nem szinte ugyanazt érzi! A nőknél nincs ilyen látványos kitörés, hanem a bioelektromosság végigszalad a csiklótól felfelé, a hüvelyen át a méhig, vagy még felfelé. Az orgazmus csúcsa, amikor (férfi is, nő is) ezt a hullámzást a gerincében éli meg, a farkcsonttól felfelé haladva a koponyáig.

Módozat

Ha pszichológiai szempontból elemezzük: az orgazmus egy olyan általános boldogság-érzet, ami ugrásszerűen megnöveli bizonyos hormonok szintjét (pl. adrenalin), amitől az illető képes az egész környezetét más szemmel látni. A testi, lelki, és hormonális változások nyomot hagynak a testen és lelken egyaránt, azaz a kielégült, boldog ember teljes magatartása megváltozik.

Szegény nők?

Nemrég egy kedves fiatalember azt írta nekem levelében, hogy szinte hihetetlennek tartja, hogy a nők számára ez a folyamat nem természetes. Már-már úgy éreztem, hogy sajnál érte minket, nőket.
De a természet kárpótolt minket a nehézségekért! Ugyanis míg a férfiaknak mindig van (csaknem mindig) orgazmusuk, de csak kétféle (erősebb meg gyengébb), addig a nőknek húsznál is több fajta kéjük lehet! Az a nő, aki megharcol az orgazmusáért, kárpótlásképpen a különböző orgazmusok képességét is megkaphatja. Csupán kitartóan kell tanulnia, és a szexet nem fizikai, hanem jóval magasabb szinten kell megélnie. Hozzáteszem: ez kizárólag olyan partnerrel sikerülhet, aki iránt szerelmet is táplál valaki!

Több lehetőség: Rendszerezzük ezeket az orgazmus-típusokat!

A klasszikus forma a hüvelyen át megélt orgazmus, ami a legerősebb és a legideálisabb minden nő számára. De nem csak ez az orgazmus! Attól függően, hogy milyen a testhelyzet, és milyen a férfi és női nemi szerv egymáshoz való viszonya, a hüvely és a méhszáj milyen irányból kap ingert, maga a hüvelyi élvezet 8-10 féle is lehet! (Más érzet a hüvely oldalfalánál és egészen más a méhszájnál.)

A klitorális (azaz csiklóval elért) orgazmus. Ez a tanulási folyamat alapja. Mivel a csikló tele van idegvégződésekkel, a leghamarabb képes kellemes érzetet okozni. Ha egy nő megtanulja saját kis szerve kezelését, gyors, erős és rövid idejű orgazmusokat élhet meg. Ebben az esetben a különböző ingerlés végeredményben ugyanazt az érzetet hozhatja.

Anális orgazmus, azaz a popsiszex eredménye. Mivel a pénisz a végbélen keresztül a méhet tudja ingerelni, hihetetlen mértékű orgazmust okozhat a nőnek. Csiklóval együtt ingerelve bármilyen hüvelyi orgazmusnál erősebb lehet. (Na jó! Egy kis ügyeskedéssel ez a férfiaknál is lehetséges! Még a heteróknál is…)

Orális orgazmus. Szexéhes, az élvezetben elöljáró nők az orális szexet nemcsak szolgáltatásnak tekintik, hanem élvezik is. Kétféle módon is beszélhetünk erről:
– Élvezetet, orgazmust okozhat a NŐNEK, ha szájjal ingerelheti a szeretett férfit.
– Orgazmusként éli meg, ha az ő csiklóját ingerlik szájjal, s nem ugyanaz az élmény, mint a többi klitorális kéj.
– Kellemesen csókolózó partner akár a csókjával is orgazmust gerjeszthet a partnerében. Főleg, ha közben két kezével a nő arcát fogja.

Mell orgazmus. Bármilyen hihetetlen, érzékeny mellű nőknél az ügyes férfiak, ügyes technikával orgazmust érhetnek el. Kitartás kell hozzá, mert ezt az izgalmi szintet elérni nem egy-két perc kérdése.

Bőr orgazmus. Keletiek mesélhetnének erről, hogy finom masszázzsal, érzéki simogatással, cirógatással, testolajozással, testtel történő masszírozással milyen érzeteket lehet elérni. Nőknél nagyobb eséllyel érhető így el az orgazmus, mint a férfiaknál. Ugyanis a nők emocionálisan reagálnak az érintés ingerre, a férfiaknál direkt ingerlés lenne szükséges az orgazmushoz.

Meglepetés területek! Vannak egyedi eltérések, amik 80 %-ban a nőknél jelentkeznek. Azaz van, akinél orgazmus forrás a füle töve, vagy ha a kisujját a fülébe dugja, ha a sarkát vagy a térdét ropogtatják, ha a nyakába szuszognak, ha a haját közben simogatják, stb… És ez egyik sem perverzió, habár bizonyos függőség fajtája. És ami a lényeg: minden nőnek van egy-két ilyen orgazmus pontja, csak fel kell fedezni!

Szóval nem nagyon érdemes sajnálni a nőket, hiszen aki kitartóan megharcolt az első orgazmusáért, a kárpótlást talál a többi gyönyörben is. Csak ne hagyja ki a szerelem esélyét, mint ingererősítőt!

Vélemény, hozzászólás?