A szadómazó szex felkapott a Szürke 50 árnyalata óta

A szadómazó szex felkapott lett a Szürke 50 árnyalata óta. Az Intimcenter.com szexblogja is foglalkozik az sm szex témával itt. Így tedd meg az első lépéseket!
A legjobb, ha teljesen ismeretlenekkel nem kezdünk bele SM szex játékokba. Egy bárban töltött este után olyasvalakivel elmenni, akit nem ismersz, sőt nem is láttál azelőtt, nem egy jó ötlet. Ha azonban barátokkal van és ismertnek tűnik, akkor kissé biztatóbb a helyzet. Mindenképp beszéld meg vele, hogy mit szeretne, miben lenne benne, te mit szeretnél, és természetesen előre tisztázzátok a határokat. Ne félj megmondani, ha nem vagy még tapasztalt e téren. Nem árt tisztázni azt sem, hogy aktív, passzív vagy mindkettő akarsz-e lenni a játék során.

sm-szex-not-eroszakol

Hirdetéssel SM partner: A fenti szabályok érvényesek a hirdetésekre való válaszoláskor vagy a telefonos ismerkedésekre is. Mondd meg nyíltan és egyenesen, miben vagy benne és miben nem! Légy óvatos azokkal, akik csak postafiók címeket adnak meg, mikor válaszolnak a hirdetésedre! Ha elmész valakivel, mindenképpen tudjanak róla a barátaid, hogy hol vagy. Ne foglalkozz vele, ha vigyorognak és később részletes beszámolót kérnek tőled. Az SM szex során elsősorban a biztonságra gondolj!
A biztonságosabb szex alapszabályán kívül, hogy sose dugj gumi nélkül, az SM játékokra vonatkozik még néhány más szabály is. Soha ne élvezz rá sebekre, vágásokra, erősen megdolgozott mellbimbóra, veréstől nagyon kipirult vagy frissen borotvált bőrfelületre. Soha ne használjátok többen ugyanazt a dildót, inkább mindenki vigye a sajátját, és a higiéniai szabályoknak megfelelően körültekintően fertőtlenítse valamilyen fertőtlenítőszerrel.Hazai viszonylatban az előírtnál töményebb Neomagnol oldatot, esetleg egyéb fertőtlenítő hatású tisztítószereket javasoljuk, de ne tömény Domestost, Hypot és hasonlókat! Állapodj meg partnereddel előzetesen egy szóban vagy egyértelmű jelzésben, amivel akár te, akár ő, leállíthatjátok az adott játékot. Legyen ez a szó valami olyasmi, ami nagyon nem valószínű, hogy normál körülmények között előfordulhat egy SM játék során.

sm-szex-ferfi-uralja-a-not

Megkötözés
Az extrém szadómazó szex, a birtokló és uralkodó szadista és a megalázott mazohista vágyak kultúrált formációja. A kikötözés, megkötözés nagy tapasztalatot és bizalmat igénylő játékforma mindkét fél részéről. Különféle eszközökkel és módszerekkel lehet kísérletezni. Nem feltétlen szükséges különleges technikai ismeret vagy drága eszköztár.
Egy franciaágy a lábaihoz rögzített kötelekkel tökéletesen megfelel, hogy partnered kezénél, lábánál kikösd. Ha az ágyat egy vastag fekete nejlonnal vagy fekete gumilepedővel leteríted előtte, az azon felül, hogy izgató látványt nyújt, lehetővé teszi a könnyebb tisztíthatóságot is. Egy erősebb műanyag vagy csővázas kerti karosszék remekül megfelel az ülő helyzetben való kikötözéshez. Használhatsz puhább pamutkötelet vagy durvább érzetet keltő nejlonkötelet.
Érdemes benézni a szexshop üzletekbe vagy  nagyobb barkácsáruházakba, hiszen igen sok eszközt találhatunk: kötelek, láncok, karabinerek, ruhacsipeszek, függönycsipeszek, almamagházeltávolító, stb. Ezek amelyek fantáziánk bevonásával sokrétűen felhasználhatunk SM játékaink során!
Ha hajlandó vagy beruházni némi bőrbilincsre, akkor egy pár vastagabb bőrből készült csuklóbilincs és bokabilincs hosszú éveken át kitart. Érdemes a folpack fóliát kipróbálni mumifikáláshoz, de ne feledd, hogy a légzést szabadon kell hagyni, tehát vágj lyukakat az orrnál mindenképp, esetleg a szájnál! Ezen kívül a mellbimbóknál, a faroknál is érdemes lyukakat vágni pusztán a könnyebb hozzáférhetőség kedvéért.

Alapszabály a kikötözéshez
Soha ne engedd, hogy egy ismeretlen megkötözzön! Ne köss semmit a nyak köré! Használj helyette inkább egy bőrnyakörvet! Folyamatosan ellenőrizd a vérkeringést! Ha a kéz, láb vagy egyéb megkötözött testrész kihűlne, kékülni kezdene, azonnal oldozd ki a kötést és határozottan, de ne durván, kezdd el masszírozni, hogy megindulhasson a vérkeringés!

sm-szex-ferfi-alazas

CP, vagyis Corporal Punishment – Testi fenyítés
Sok lehetőséget rejteget magában. Használható a szolgák megfegyelmezésére, sőt akár csupán csak a lehetséges fájdalom kilátásba helyezése is sokaknak elegendő, hogy behódoljanak. Szintén sok eszköz használható fel itt is. Itt van mindjárt a kezünk. Ha kézzel pofozzuk, verjük partnerünket, legalább olyan szintű fájdalmat élhetünk át, mint ő. Eszközök közül használhatunk egy erősebb bőrszíjat, nadrágszíjat, kötelet, prakkert, ostort, korbácsot, stb.
A testi fenyítés alkalmazása során kerüljünk néhány területet: a vesetájékot, a fejet és a nyakat. Legyünk óvatosabbak, gyengédebbek a farokkal, herékkel, talppal, tenyérrel, valamint a hónaljtól a csípőig terjedő oldalvonalakkal és a comb belső felével, mert ezek sokkal érzékenyebben reagálnak a fájdalomra! Minél súlyosabb, durvább eszközt használunk, annál inkább vissza kell fogni magunkat! Mindig tartsuk tisztán és használat után fertőtlenítsük a felhasznált eszközöket, hiszen időnként hámsérülések keletkezhetnek a verés során, és ez komoly kockázati tényező a HIV és egyéb fertőzések terjedését tekintve.

Öltözködés és fétis
Természetesen az, ahogyan öltözködünk, jövendőbeli játszótársainknak határozott jelzéseket ad arról, hogy mit szeretünk, ráadásul szexisnek is érezhetjük magunkat. Ha gumi- vagy bőrruhákat csináltatsz kifejezetten szex céljára, akkor nem árt, ha a fenéknél, faroknál, mellbimbóknál cipzárak vannak a könnyebb megközelíthetőség érdekében. A chapsek és az elől-hátul kivágott overálok is jó célt szolgálnak, sőt akár nyilvánosan is viselhetőek, ha valamit felveszel alájuk. A gumi általában olcsóbb, mint a bőr, azonban nem olyan strapabíró és tartós.

Mentális játékok
Ne felejtsük, hogy az SM nem csak fizikális játékokra szorítkozik! Szerepjátékok és fantáziajátékok kevés kellék bevonásával vagy éppen eszközök nélkül, igen kellemesen színesíthetik a játékot. A szóbeli megalázás, fenyítés a szolgát könnyen a helyére teszi, ha nem csak odavetett mondatokat kap, hanem hitelesen hangzik el. Célszerű először mindig ráhangolni a szolgát, kitapogatni, hogy hogyan reagál rá, ha “Buzi kis köcsögnek!”, “Szarcsimbók!” stb. nevezzük. Kulcsszó a kísérletezés! A szerepjátékok önmagukban biztonságosak.

Törvényi háttér
Néhány évvel ezelőtt Amerikában nagy port kavart az ún. Spanner-ügy, amikor is egy csoport meleg férfit börtönbe csuktak pusztán azért, mert SM játékban vettek részt. Igaz, videofelvételeket készítettek a játékaikról, amelyek rendőrségi kézbe kerültek.
A törvények jelenleg átmeneti és zavaros rendelkezésekkel szolgálnak, amelyek olyan sérüléseket, bőrkipirosodással járó tevékenységet tekintenek csak nem büntetendőnek, amely 20 percnél, maximum fél óránál tovább nem maradnak láthatók. (Az USA -ban érvényes törvények szerint!) Tehát mindenkinek saját felelőssége, hogy milyen kockázatot vállal fel, de érdemes szem előtt tartani, hogy az ilyen játékokról készült fényképek, videofelvételek elég nagy gyorsasággal terjednek, és előfordulhat, hogy nem kívánt kezekbe kerülnek.

SM szabályok
Az egyike az élet legizgalmasabb dolgainak, de mindig tartsuk szem előtt a három kulcsszót: biztonság, józan ész, közös megegyezés!
Okozz fájdalmat partnerednek, de ne okozz maradandó sérülést! Tartsd szem előtt a biztonságot! Soha ne dugj gumi nélkül! Soha ne érintkezzenek a testnedveitek vér, ondó, stb.! Soha ne menj bele olyannal SM játékba, de szexbe sem, aki alkohol vagy drogok befolyásoltsága alatt áll. Közös megegyezés! Soha ne tégy olyasmit, amibe a partnered nem egyezik bele!

SM szexkellékek
Online szexshopban rendelhetsz magadnak, a Szexpláza.hu szexshop szadómazó választékát itt találod. Ha nincs türelmed a futárra várni, az SM kellékekből itt személyesen is vásárolhatsz, minden van raktáron, és érdemes belátogatni az üzletbe, mert a wbshop kínálatán kívül sok termék, és egyedi darabok vannak készleten! A cím Szexshop Budapest, V. kerület, Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

One thought on “A szadómazó szex felkapott a Szürke 50 árnyalata óta

Comments are closed.