A tesóm és mi, családi szextörténet

A barátommal, Gergővel kihasználtuk a helyzetet, hogy a szüleim nem voltak otthon, így rögtön egymásnak estünk. Ahogy az ajtó bezáródott mögöttünk Gergő keze a fenekemre tapadt, és szenvedélyesen csókolni kezdett.
Egyre szorosabban húzott magához, feljebb húzta szoknyámat, majd ügyesen lehúzta bugyimat. Csókolgattuk, kényeztettük egymás minden porcikáját, közben én ruháiból kihámoztam. Testem forró, puncim nedves volt, már alig vártam, hogy kedvesem dákóját magamba fogadjam. Ekkor hirtelen nyílt az ajtó, és az öcsém lépett be az ajtót.
Először nagyon meglepődtem, majd cinkosan megkérdeztem tőle, nem akar-e beszállni. Nem is kellett rábeszélni, amint megszabadult ruhájától, farkát azonnal a számba nyomta. Fallosza rögtön növekedni kezdett számban. Egyszerre kényeztettem a két fiút, az egyiket hevesen szoptam, míg a másikat kezemmel simogattam. Miután mereven állt már öcsém dákója, mint a cölöp, visszatértem kedvesem ápolgatására. Az ágyra fektettem, és ráborultam könnyező dákójára. Ekkor másik partnerem széthúzta pinám sikamlós ajkait, és nyalogatni kezdte bejáratomat.
Hevesen szoptam, miközben hevesen nyaltak. Én pedig csak sóhajtoztam, néha sikítoztam, próbáltam átadni magam az élvezeteknek. Majd mikor már nem bírtam tovább gyorsan beleültem a fiúk péniszeibe. Rögtön magamba fogattam a két hatalmasságot, és úgy csúsztak, mint szán a havon. Lyukacskáim lépésről lépésre falták fel a farkakat, míg egészen a puncimhoz nem értek golyóik. Ahogy egyforma ritmusban keféltek, az volt az érzésem, hogy szétdöngölnek, de én kicsit sem bántam. Minél erősebben döngöltek, annál közelebb sodortak az élvezet kapujához, majd hangos sikolyok közepett át is léptem ezt a kaput.
Ekkor ők is az orgazmus felé sodródtak, és telelövellték mindkét lyukamat forró nedveikkel. Mikor magunkhoz tértünk gyorsan rendbe kellett szedni magunkat, mivel hazajöttek a szüleim, és úgy tettünk, mint ha csak tévét néztünk volna…

Vélemény, hozzászólás?