A vagina csodája

A pina egy misztikus női testrész, ami tele van titkokkal, ráadásul nem csak a férfiak, de a nők számára is. A vagina nem fekete lyuk, így semmi sem veszhet el benne, de a vaginának vannak titkai.
A vagina, vagyis a pina csodája, megértettem végre a vagina csodáját! Szeretem a puncim. Nemcsak a semmihez sem hasonlítható, és semmivel sem felcserélhető érzést, amihez juttat engem, hanem, ahogy kinéz. Szeretem nézegetni. Kívülről a tükörben. Aztán széthúzva a rózsaszín ajkakat, magát a pink valóságot.

vagina-borotvalva

Van úgy, hogy pornóoldalakon bámulom más nők vagináját, felfedezve, mennyire különbözőek és mégis mind gyönyörű. Legalábbis valakinek biztosan. Vagy a facera posztolt növényi fotókat, melyek mintha egy-egy vaginát formáznának. Mert megértettem végre a vagina csodáját. Nem akartam mást, csak feküdni csendben, széttárt lábakkal a szőnyegen, és a vaginámat bámulni mindörökké.
A legtöbb nő mindent tud a péniszekről, a működési mechanizmusukról, hogyan kényeztesse őket, hogy a férfiaknak jó legyen. De a saját pináját nem ismeri, az olyan egyszerű tényeket sem, hogy a klitoriszban nyolcezer idegvégződés található, éppen a hímvesszőben levők duplája. Hogy a hüvely méretének kétszázszorosára képes kitágulni, ami a gyerekek születése után a férfiak fő panasza, túl tág vagy, drágám. Azért egyikük sem sopánkodik, hogy a farkuk túl vékony. Hogy a szeméremszőrzet csupán három hétig életképes, utána kihull.

Nem tudom, nálam nincs túlélési esélyük a szőröknek, mert kétnaponta borotválom őket, bocs, nincs saját tapasztalatom. Százharmincnégy a legtöbb orgazmust, amit egy nő egy óra alatt átélt. Szegény túlhajszolt puncija. Az orgazmus lényege a boldogság, nem tudom, hogy durván percenként kettőt megélni még örömöt jelent-e vagy már inkább bosszúság, kínszenvedés. A vaginaváladékban olyan jótékony baktériumok élnek, mint amiket a joghurtokban is megtalálhatunk. Lenyalogattam már saját puncinedvemet a pasim ujjáról, az íze egyáltalán nem emlékeztetett joghurtra. A latin vagina szó fordítása a kard hüvelye.
Ahelyett, hogy büszkék lennénk a puncinkra, már a vaginánkkal sem vagyunk elégedettek, átszabatjuk. Még az egyik legszebb színésznőt, Kate Hudsont is cikizik a neten, amiért csodálatos alakjára szűk tornadresszt húzott, és elődomborodott belőle, a szerintük, tevepataszerű vénuszdombja. Mert már erre is létezik szabvány kinézet, a kor szépségideálja. Plasztikai sebész szűkebbre varrja a hüvelyünk, és lemetsz pár darabot a kisajkunkból. Mégis, hogy néz már ki, hogy túllóg a nagyajkakon, semmi szükség ezekre a fecnikre. A hét szenzációja volt a médiában, a problémát lézerrel is lehet orvosolni szike helyett. A technológiát a Harvard Egyetem professzorainak együttműködésével tökéletesítették. A lézeres kezelőfej gyengéden és teljesen fájdalommentesen juttatja a hüvelyfalba a fényt, a legmélyebb szöveti rétegig. A kezelés hatására a hüvelyfal kollagénállománya megsokszorozódik, új, egészséges, fiatal hüvelyt kapunk. Mintha a lézer nem lenne fájdalmas, lásd fájdalommentes rohadtul fájó szőrtelenítés. Kínozzuk magunkat, jó esetben a szeretett férfiú fizeti a kezeléseket. Rákerestem a guglin, egyetlenegy hirdetést sem találtam, ahol új, egészséges, fiatal farkat ígértek volna.
Ezerötszázkilencvenháromban, egy boszorkányper során a vizsgálóbiztos (mellesleg házasember), láthatóan életében először szembesült a csikló létezésével: mint az ördög csecsét említi, a boszorkány bűnösségének kétségbevonhatatlan bizonyítékaként. Leírása szerint „egy húsból való kis dudor, akképp kitüremkedvén, mint egy csecs, egy és fél centiméter hosszúságban”, amit a börtönőr „észlelt elsőként, lévén oly titkos helyhez kapcsolódik, melyet nem illő látni. Azonban végsőképpen mégsem kívánván rejtegetni ilyen furcsa egy dolgot,” a vizsgálóbiztos közszemlére tárta. A nézők közül még senki nem látott ilyesmit azelőtt. A boszorkányt pedig elítélték.
Egy szexuális kutatás keretében megkértek négy férfit, mesélje el és rajzolja le, milyen egy suna. Kettő képtelen volt elvonatkoztatni a testtől, vékony derekú, széles csípőjű női alakkal ábrázolta. A harmadik szabályos rombuszt csinált, a negyedik húsos domb között megbúvó kacér hasadékot vázolt. Mindegyik rajzon én voltam. A puncim isteni ajándék. Lehet, benevezem egy pályázatra a neten, a győztes vaginafotót ötezer dollárral jutalmazzák. Forrás: Librarius.hu Szexturista.
Cikkek pina témában: Segítség beszorult az anál dugó. A tüzes nő maszturbál szinte minden éjjel. A playmate Lévai Adrienn pinája elég nagy. Volt vagina szépségverseny fotókkal. Nő nemi szervek válassz egy vaginát magadnak. Majka nője Dundika pinás képek. A Szexplázában a plázacia modell lányok mutatnak legtöbb pinát.