A VV5 válogatáson nyüzsögnek a sztárrokonok

Pantinchin, Gombár, Lévai – ismerősen csengő nevek, és ismerős arcok is felbukkantak a ValóVilág ötödik szériájának végéhez közeledő válogatásán.
A negyedik szériás VV Gombi bátyját látná szívesen a luxusbörtönben, így nemcsak rábeszélte, de el is kísérte Ernőt a castingra.
– Más karakter vagyok mint a tesóm, nekem biztos kevesebb lenne a papírzsebkendő-fogyasztásom, mint az övé – viccelődött a masszőrként dolgozó Gombár Ernő, akit leginkább az új élmények vonzanak.
Alekosz feleségjelöltjei is eljöttek a válogatásra és nekivetkőztek. A félgörög szexkiborg Hellászt is megjárt választottja, Mészáros Veronika még a haját is átfestette a bejutás reményében.
A 2003-as év playmate-jének, Pantinchin Edinának a nyomdokába szeretne lépni húga, Pantinchin Beáta (20). A híres tesótól alkatilag teljesen eltérő szőkeség elsősorban nem a vetkőzéstől várja az ismertséget. Már évek óta keresi a helyét, szépségversenyeken, műsorvezető-válogatásokon rendszeresen feltűnik.
– Nem voltak még kiemelkedő sikereim. Most itt a nagy alkalom, amihez Edina is drukkol. Szeretnék híres lenni, hogy engem is megismerjenek az emberek, de én más utat választottam, mint Edina. Nem is ugyanazokat a formákat örököltük, neki hatalmas, természetes mellei vannak, én a kisebb keblű hölgyek közé tartozom – hasonlítja össze önmagát a testvérével a lány, aki legszívesebben a törtető kategóriában indulna.
Lévai Adrienn 25 éves playmate addig nem nyugszik, míg villalakó nem lesz. Tavaly már majdnem bekerült, a nézők viszont nem őt választották, helyette Márki Zsuzsi költözhetett be. – Nem is bántam, hogy az előző válogatás nem sikerült.
Tavaly nem voltam annyira motivált, rossz időszakomban voltam, hiszti­rohamokkal tarkítva. Ráadásul alkoholproblémáim is adódtak, napról napra éltem, folyton buliztam.
Azóta sokat komolyodtam, suliba járok, és testileg, lelkileg megtisztultam. Az emberek a mai napig hisztis libának tartanak, azért szeretnék bemenni, hogy megismerjenek, ne csak az aktfotóim alapján ítélhessenek meg. És ha bejutok, akkor már meg is szeretném nyerni a versenyt. Esélyesnek tartom magamat, és mindig elérem, amit akarok! Forrás: Blikk.hu

Vélemény, hozzászólás?