Aktfotózás Molnár Anikóval

molnar_aniko_vetkozikArcát, testét egy ország ismeri. Valóságshow-ban, férfimagazinokban pózolt pucéran, négerrel sztriptíz showt adott elő, mégsem mutatta meg minden oldalát Molnár Anikó. Most egy szál bugyiban csábítja a férfiakat, művészi fotókon. Bármilyen mesterséggel próbálkozik, végül mindig a vetkőzésnél köt ki Molnár Anikó. A jelenleg krupiéként próbálkozó szőkeség új fotósorozatán már művészi fokon meztelenkedik: kiállításra készülő képeken tárulkozik ki előttünk.
– Ez alkalommal sejtetős, izgalmas fotók készültek. Nem váltam meg minden ruhadarabtól, a bugyi rajtam maradt, bár hogy őszinte legyek, már egyáltalán nem zavar az aktfotózás –mondta el a rutinos modell, akit saját bevallása szerint nem lehet zavarba hozni a fényképezőgép előtt.
– Nem voltak kellékek, amikkel eltakartam volna a testemet, csak én és a kamera. Könnyedén ment minden, már nem vagyok szégyenlős, nem érzem magam kellemetlenül, ha félmeztelenül fotóznak, hozzászoktam – nyilatkozta Anikó, akiről Turay Zoltán készítette a finoman erotikus képeket, amelyekből márciusban kiállítást rendez a fotós.
– A tekintetével távolságot tart, ugyanakkor imádnivaló és életvidám. Ez a kettősség volt az, ami miatt Anikóra esett a választásom, illetve a póker. Most ő hazánk pókerhercegnője, és mivel ez volt a témakör, minden adott volt – mesélte Turay, aki szerint a szőke szépség egyszerűen megbolondítja a kamerát.
– Vannak olyan nők, akiknek olyan erős kisugárzásuk van, hogy szinte nem is kell megvilágítás a fotókon. Anikó is ilyen, mindent elsöprő személyisége van – áradozott a művész, aki szerint a félakt képek el fogják varázsolni a közönséget.


[Bulvar]

Vélemény, hozzászólás?