Állatokat dughatsz a Német bordélyházakban

Csak filmezni tilos a bestialitást, úgyhogy semmi akadálya az erotikus állatkert néven futó helyek működésének. Az illetékesek már tettek ellenlépéseket, de a zoofil egyesület szerint nincs helye morális kérdéseknek a jogban.  Németország annyira szabad ország, hogy állatszexes pornót tilos gyártani, viszont állatokkal közösülni nem számít bűncselekménynek. Ezért történhet az, hogy egyre terjednek az országban az állatbordélyok. A problémára Madeleine Martin hívta fel először a Frankfurter Rundschau újság figyelmét, szerinte ugyanis a törvény nem védi eléggé az állatokat, a zoofilok pedig át tudják vinni perverziójukat azzal a szöveggel, hogy ők ezt az életvitelt választották.

allatszex_csoportszex

Állatbordályok is léteznek Németországban – hangzott Martin állítása, aki azt követeli, hogy a bestialitás minden fajtáját tiltsák be. A kormány már tavaly november óta tervezi, hogy visszaállít egy régi tövényt, ami tiltaná ezt is, illetve az állatszexet reklámozó weboldalakat is. A tiltás még 1969-ben született. Mostanáig szó sem volt erről, de az utóbbi időben egyre nőtt a zoofil esetek száma.
Az állatbordélyokat természetesen nem így hívják, hanem erotikus állatkertnek. Itt a látogatók nem csak megnézhetik a lámákat és kecskéket, hanem akár közösülhetnek is velük. Természetesen létezik ott zoofil egyesület is, a ZETA, ami már fel is hívta a figyelmet, hogy a morális kérdéseknek nincs helye a törvénykezésben, ezért fel fognak lépni az ismételt tiltás ellen. Forrás Daily Mail.
További cikkek állatszex témában: Állat szájába adta a melleit a modell – Tanácsok és tapasztalatok állatszexhez kutyával 01 02 03 04 05 06 – Állattal szeret szexelni a perverz – Állatszex lóval az óvónő lófasszal kéjelgett – Lógeci imádó picsa torkára csúszott a sperma – Állatszex, kutyájával élvezkedik a perverz – Kutyával szexel a perverz tanárnő – Állatszex videók – kutyával és lóval szexelő kurvák – Lóval szex videók itt, pár bemutató videó: Orosz állatos pornó 01 02 – A szőke nő szereti a lófaszt 01 02 – Egy lófasz meg egy műfasz meg egy perverz kurva – Állatszex lófasszal enyelgő ribancok – Lófasz kell az ótvar kurvának – Állatszex pornó, két perverz kurva a lóval szexel – Állatszex pornó, a doktornő és a csődör – A lófaszt szereti a fehérmájú kurva – Az állatorvosnőt seggbekúrja a vizsgált csődör – Állatos szex lófasszal és két tinikurvával.