Állatszex lóval – Az óvónő lófasszal kéjelgett

Különös történetet rebesgetnek egy Békés megyei faluban: az egyik helyi óvónő állítólag egy lóval bonyolódott intim viszonyba – ráadásul egy kamera előtt – ehhez képest a fehérneműs képeit az interneten publikáló tanítónő sztorija smafu – írja a Stop.hu.
Békés megye egyik településén összesúgnak, vagy összemosolyognak a szomszédok, ha a helyi óvónő története felől érdeklődik valaki. Természetesen mindenki hallotta a pletykát, ám ennél többet nem tudnak, s természetesen nem is érdekli őket az egész. Az eredetileg is a nyilvánosságnak szánt “anyag” mindenesetre mégis felkerült a világháló egyik pornóportáljára, ahol néhány éles szemű helybeli felfigyelt a nem mindennapi mutatványra, s elkezdte letöltögetni a felvételt.
A filmen az óvónő, aki egyébként már nem dolgozik az intézményben, gyakorlatilag minden elképzelhető testhelyzetben hódol az együttlét örömeinek, bár a páros hímtagja néha makrancosnak mutatkozik.
Az érintett hölgy egy helyi internete újság megkeresésére a következőket nyilatkozta: “azt már most megmondhatom: nem vagyok hajlandó elköltözni erről a településről. Amit tettem, az az én magánügyem, s van épp elég bajom miatta. A hozzám legközelebb álló férfi is tudott a dologról, tehát nem titokban tettem, amit tettem. A történtek miatt nem hibáztatok mást, bár utólag már bánom, hogy elkészült a film”. Mint azt az általános falubeli megrökönyödés miatt az óvónő hozzátette: el lehet ítélni engem emiatt, de ezt pont azok teszik, akik otthon maguk is megnézik az ilyen és ehhez hasonló pornográf felvételeket.
Az óvodán kívüli, s még ottani munkába állása előtt készült filmért a hölgy egyébként nagyjából egy havi fizetésének megfelelő összeget kapott, amelyre elmondása szerint nagy szüksége volt. A lovas kalandra vállalkozó nő egyébként már nem dolgozik az oktatási intézményben. Lejárt a szerződése, s azt nem hosszabbították meg, így azóta az álláskeresők népes táborát gyarapítja.
Sokkal értékesebb dolgok történnek ebben az óvodában, mint ez az eset, amely ráadásul tönkreteheti a munkánkat – nyilatkozta a helyi óvoda vezetője, aki saját elmondása szerint még mindig nem tette túl magát a történteken. Az intézményvezető ugyanakkor azt is hozzátette, az illető hölgynek még csak az erkölcsi bizonyítványa sem forog veszélyben az eset miatt. Óvodai munkájával kapcsolatban egyébként nem merült fel kifogás, mindenki normális, a gyermekekkel jól bánó óvónőnek tartotta.