Amatőr pornó, privát szex – videók

Az amatőr pornó kedvelt téma a neten. A profi helyett az amatőr, a nagy filmek helyett az élő webkamera – ez jellemzi az internetes pornó aktuális helyzetét, meg némi aggodalom a piac telítettsége miatt.
A házi pornófilmkészítés mindenképpen szórakoztató tevékenység, s az eredmény is felvillanyozó, mindaddig persze, míg az alkotás nem kerül illetéktelen kezekbe. Utóbbi esetben nagyjából arra számíthatunk, mint amit a Trainspotting című film egyik jelenete is ábrázol, vagyis hogy a haverok unott képpel nézik legjobb barátjuk intim pillanatait. Ha ennek az esélyét kizárjuk, nyugodtan belekezdhetünk a forgatásba. Nézd meg a videókat, amit a Szexpláza portál videómegosztójának amatőr pornóvideói közül válogattam.

A kamera gátlástalanul rögzíti a valóságot, amit még csak tovább ronthat a rossz megvilágítás. Szépségfoltok, csíkok, narancsbőr, párnácskák, pattanások – még a legjobb minőségű objektív is kínosan szubjektív módon mutat be mindent. Mindenképpen óvakodjunk tehát a fenék totáltól és a has közelről mutatásától.