Análszex egy fetisiszta nőtől

Ismerd meg az análszex rejtelmeit, egy fétisiszta nő szemszögéből. Popsinyalás, anál fisting, kényeztetés, beöntés, ezek mind hozzátartoznak. Az análszex sokkal többeket izgat, mint ahányan beszélnek róla.

analszex-tudnialok-es-infok

Az análhoz kell gyakorlás, azt elismerem. Sőt, ettől még édesebb az élvezet. Síkosítótól csúszkálva először csak néhány ujj, aztán az összes ujj, aztán egyre több és egyre nagyobb és mindig egyre jobban kitölt… amit talán nem kell magyaráznom, milyen fenséges érzés. Igazából ez is olyan, amit nem kell magyarázni. Feküdj le, lazulj el és élvezd, ahogy még soha semmit. Mert ez olyan. Új és döbbenetesen jó és félelmetesen közel visz a kontrollvesztéshez. Pici fájdalom a tejszínhab hozzá, hogy még édesebb legyen, s egy idő után már tényleg nem nagyon érdekel az sem ha az ablakon túl helyet cserél a föld meg az ég, semmi csak a parttalan élvezés. A teljes cikket itt olvashatod el.
További cikkek a témában: Ismerd meg, fedezd fel a popsiszex rejtelmeit. Prosztata anális masszázs tudnivalók és tapasztalatok. Manapság már nem ciki az anális szex férfiaknak. Ujjal belenyúl a végbélnyílásodba! Anális játékok az önkielégítésnél popószex tanácsok lányoknak.