Araboknak is árulták a magyar széplányok testét

Napi 260 ezer forint – akár ennyit is kereshettek azok a lányok, akiket egy magyar hálózat tagjai utaztattak ki főként egzotikus országokba, hogy ott prostituáltként dolgozzanak. A lányok felelősségét nem vizsgálják, mert ők nem követtek el bűncselekményt azzal, hogy elvállalták a munkát. A kerítőket viszont előzetes letartóztatásba is helyezték. Ők minden lánytól a megkeresett pénz 20 százalékát vonták le jutalékként. A híreket az MTI megerősítette.
Napfény, pálmafák, luxus, csillogás. Az egzotikus országokban élő gazdagok egy része ennél is többet akar. Például szép lányokat, akiket nem csak nézni szeretnének. Ezt használta ki egy magyar csapat, akik lányokat közvetítettek ki több országba.
„Lényegében ott úriemberek egy katalógusból megrendelhették, kinézhették maguknak a lányokat, a gyanúsítottak kiutaztatták őket, ott prostitúciós tevékenységet végeztek, majd haza is utaztatták őket” – mondta Bartha László, az NNI szóvivő,óje.
Három embert, két nőt és egy férfit helyeztek előzetes letartóztatásba üzletszerűen elkövetett kerítés gyanúja miatt. A lányok által megkeresett pénzből 20 százalék jutalékot vontak le maguknak.
Szalai Vivien újságíró. Keresztneve és monogramja megegyezik az egyik letartóztatottal, ezért sokan azt hitték, őt tartóztatták le. Pedig Vivien csak egyetlen módon kapcsolódik a luxusprostituáltakhoz. Sokat beszélgetett velük, és két könyvet is írt az életükről.
„Óránként ezer euróért nem beszélgetni akarnak a férfiak.”
Az újságíró szerint a lányok legtöbbször engednek a rengeteg pénz csábításának, és közben észre sem veszik, hogy torzul a lelkiviláguk.
„A barátok egy idő után elkopnak, az pedig, hogy egy hétköznapi férfival egy hétköznapi szerelmi kapcsolat létrejöjjön, az teljesen lehetetlen. Hallottam lányoktól olyat, hogy csak
a kezdőrészletet megszerzem a lakásra, az autóra, aztán abbahagyom. Nem tudnak kiszállni, ez nem igaz” – mondta Szalai Vivien, a Story rovatvezetője.
Az egykor villalakó, Molnár Anikó is volt Dubaiban, egy herceg palotájában. Az ott történtekről két éve vallott a Fókusznak. Azt mondta, 1 millió forintot ígértek neki egy hétre, a házigazdát kellett szórakoztatnia több más lánnyal együtt.
„Nagyon szerencsésen megúsztam, egy hét alatt kétszer találkoztunk azokkal a férfiakkal, akikkel elvileg lehetett volna szexuális kapcsolat, de mivel 10 férfi volt, és 30 lány, rám nem került sor” – mondta Molnár Anikó.
A kiutaztatott lányok között szépségversenyek szereplői és modellek is voltak. Az egyik ügynökség vezetője szerint ezek a lányok lejáratják a szakmát, és nem kellene őket modelleknek nevezni.
„Ezzel a jelzővel illetjük azokat a lányokat is, akik lehet, hogy nagyon helyes, szép lányok, de ehhez a szakmához az égvilágon semmi közük” – mondta Kajdi Csaba, a Visage Modellügynökség vezetője.
Azok a lányok, akik vállalták a prostitúciót, nem követtek el bűncselekményt, így az ő felelősségüket nem is vizsgálják. Forrás: RTL Klub

Vélemény, hozzászólás?