Aubert Evelin, Kari Kata és Kovács Kitti Szkolasztika címlapon

Aubert Evelin, Kari Kata és Kovács Kitti döntős playmatek a címlapon meztelenkednek. Lévai Adrienn mellett a Playboy e havi címlaplánya, Kari Kata is bekerülhetne a Való Világ 4 villába, de utóbbi szerint egyikük se fog, mert a Playboy nem tudja őket nélkülözni. Amúgy a csatorna mindkettejüket külön felkérte a villába vonulásra, mert Kari magától soha nem jelentkezett volna bohóckodni.

Radnai Péter utolsó díjazott playmate-jei is felkerültek az újság címlapjára: a második helyezett Kari Kata, és a megosztott két harmadik befutó, Aubert Evelin és Kovács Kitti pózoltak Nánási Pál igazi, és a Playboy kelléknek szánt kamerái előtt, a végeredményt pedig Photo session névre keresztelték és megjelentették lap decemberi példányában. Aubert Evelint nem sikerült megszólaltatnunk, de Kovács Kitti elmondta, szuper hangulatban telt a fotózás a két lánnyal, hiszen ők már összeszokott csapat, ráadásul a helyszín is nagyon tetszett neki.
Kovács nem bánja, hogy nem jutott neki külön címlap, nem érte csalódásként, hiszen végig tudta, hogy így lesz. Nem úgy Kari (wannabe VV) Kata, akinek voltak különböző fotózásai, így nem nyújtott neki új élményt ez a mostani, ráadásul már volt Playboy címlaplány márciusban, akkor is megosztotta a címlapot, így szerinte most megérdemelte volna, hogy egyedül pózoljon rajta. „A playboyozók helyében én a második helyezettnek is adtam volna egyszemélyes címlapot, és akkor a megosztott harmadik helyezett szerepelhetett volna együtt” – mondja. – „Egyébként nagyon elégedett vagyok az anyaggal, ez vigasztal. Persze a hangulat jó volt a fotózáson, csak tényleg azért bánom, mert ilyesmiben már volt részem.”
Kovács Kitti fitneszkedik: Kovács Kittinek a jó helyszín is sokat segített, hogy feloldódjon, ráadásul úgy véli, az, hogy hárman vannak a címlapon, igazán karácsonyiassá teszi az egészet. „Hiszen a karácsonyt is együtt töltjük a családdal, ezért jó, hogy hárman vagyunk rajta, családiasabb. De leginkább a képek színvilágában lelhető fel a karácsonyi hangulat, valahogy az egész elegánsabb. Ilyenkor nem szabad tengerparti képeket készíteni, hanem komolyabban kell venni a dolgot.”
Az egyik harmadik helyezettet csak amatőr módon vonzza a fotózás, és soha nem készít képeket intim helyzetben a magánéletében. Nem görcsöl rá nagyon a playmate-ezésre se, hiszen ő sportoló, aerobic világbajnok szeretne lenni. „Ezután is szívesen elvállalom, ha érkeznek felkérések fotózásra, de az első a sport a számomra, majd tavasszal kezdődik a versenyszezon, addig alapozás van” – mondja a jövőről.
Magától nem bohóckodna: Kari Kata nála playmate-esebben képzeli a elkövetkezendő hónapokat, ha másért nem, azért mert a Való világba költözés szélén áll, a közönségdíjas Lévai Adriennel bombázók kategóriában indulnak. „Aligha vigasztalna, ha bejutnék, amúgy is úgy néz ki, egyikünk se megy be, bár ezt senki nem közölte velünk. Mi így érezzük Adriennel, mert szerintünk a Playboy-nak nem biztos, hogy jó, ha nélkülöznie kell minket esetleg hónapokig.”
A playmate elárulja, önmagától annyira nem jelentkezett volna a villába, őket felkérték. „Nem kezdtem volna magamtól bohóckodni, mi a rendes kaszting után mentünk be. Szerintem voltak nekik hiányosságaik bizonyos típusokban, és akkor még azt mondták, esélyesnek tartanak minket, de amikor elindult a válogatás, csak akkor szembesültünk vele, hogy ugyanabba a csoportba lettünk rakva” – véli a bombázónak aposztrofált playmate, aki szerint a Playboynak sehogy sem jó az, ha ők hosszabb időre bemennek a villába. – „Senki nem mond semmit, én már lemondtam az egészről. Nyolcadikán lesz a beszavazóshow, aztán vagy ki, vagy be. Ha nem jön be, akkor playmate-kedek, van munka bőven.”

Vélemény, hozzászólás?