Az Auschwitz náci szadómazó film weboldalát meghekkelték

A pornós világban sokféle náci pornó van, pl Salieri is csinált ilyeneket  Band Of Bastards címmel, bemutató videó itt . Fél éve volt Budapesten a Kispesti szadómazó pornóbotrány, ahol a rendőrség lecsapott a stábra. A helyszinen olyan lányok voltak akik maradandó sérülést szenvedtek. Árammal is kínozták a lányok nemi szerveit. Még nincs vége az ügynek, de már itt az újabb, az Auschwitz című náci szadómazó hardcore pornófilm. Magyarországon is az önkényuralmi jelképek közé tartozik a horogkereszt, s tilos a használata. Ha itthon forgatták a filmet, akkor bűncselekményt követtek el. Valamint fenn áll a gyanú, hogy a megkötözött magyar lányokat akaratuk ellenére tovább kínozták brutális módon. Ez a Josef Mengele náci orvost alakító színésznél a legvalószínűbb, aki a nők nemi szerveit iszonyatos kínzásoknak veti alá, pl összevarrja az egyik vagináját.

A náci szadómazó film weboldala az Elite Pain pornószájt domainja elérhetelen. A névszervere most az Index.hu és Inventra.hu. Nem véletlen, mert a gyártók és a forgalmazók, valamint a szereplők magyarok. A Yahoo chacejéből még kihívható az oldal. A Mood Universe működik.
Régebbi cikkek a témában: Szadómazó a lágerben: mozikba kerül a Stalag-film – Magyar szadista MILF domina – SM fenekelős castingon véresre verik a magyar csajokat – Grotesque pornó és szadizmus a művészfilmekben – Magyar lányok szadista pornóban – Szex, perverzitás és rengeteg vér: íme az egyik leghíresebb magyar – Extrém szex: perverz szadista büntetések. Ilyen filmeket gyárt az Elie Pain, magyar csaj kegyetlenül elfenekelve, vagy The Complaint.

Vélemény, hozzászólás?