Az oltáron dugta a 12 éves kislányt a pap

Feltehetően nem a 12 éves lányka volt az első, akit így vezetett be a „hit rejtelmeibe” a lelkipásztor. 20 év börtönbüntetést kapott egy lelkipásztor Amerikában, amiért bűnös testiségre cserélte a lelki élvezeteket. A 40 éves Timothy E. Parker, aki Westgate-ben szolgált egy lutheránus templomban, megrontott egy 12 éves kislányt – írja a Manna.ro internetes oldal.
Az egyházközség tagjai kapták rajta a papot, aki nem kevés cinizmussal éppen az oltáron élte ki pedofil hajlamait a kislánnyal. A nyomozók megállapították, hogy Parker a templomba csalogatta a kiskorút, és az oltárra kísérve a kislányt megkérte, hogy elégítse ki orálisan. Feltehetően nem a 12 éves lányka volt az első, akit így vezetett be a „hit rejtelmeibe” a lelkipásztor, a nyomozók szerint többen is áldozatául estek, csak bizonyítani nem tudták a pap pedofil tetteit.
További cikkek papi pedofilia témában: Vak gyerekeket erőszakoltak meg katolikus papok – Az banán volt, nem a péniszem, mondja a pedofil pap – A papi pedofília áldozatai tüntettek Rómában – Szexbotrány és sikkasztás ügye van a pécsi püspöknek – Buzibárokba járnak a papok – Pedó pornótól hangos a Vatikán – Oltár előtt fajtalankodott az idős pedofil pap videóval – Pedofilbotrány miatt házkutatás a bíborosoknál – Brazíliában pedofíliával gyanúsítanak egy lengyel papot – Pedofília miatt távozhat augsburgi püspök – Elnézést kért a gyerekmolesztálásokért a pápa – A pedofília nem csak a katolikusoké – Férfiprostikra költötte lopott millióit a buzi pap – Papi pedofília az olasz papokkal is – Homoszexuális papok – A pedofília nem csak a katolikusoké – Minden katolikus gyülekezetre jutott egy pedofil vagy buzi – Buzi papok, terhes apáca sokkolja Vatikánt

Vélemény, hozzászólás?