Babák pedofiloknak

Kislány méretű szexbabákkal kéjelegnek a pedofil perverzek, amiket interneten rendelnek meg. Hatalmas vitát váltott egy kínai weboldal, ami a pedofilok számára ajánl gyönyört. Az internetes áruház gyerek-szexbabáinak nagy piaca van Amerikában, Európában és Távol-Keleten.

babak_pedofiloknak

Egy emberjogi szervezet az interneten indított kampányt egy kínai online szexbolt ellen – írja a NY Daily News. Az internetes üzlet ugyanis a jól bevált gyönyört fokozó kellékek mellett, gyerek méretű és formájú szexbabákat kezdett árusítani.
A bolt híre hamar szétspriccelt mind az emberjogi szervezetek és a pedofilok között is. Egy felmérés szerint nagy mennyiség kelt már el belőlük Amerikában, Nagy-Britanniában, Németországban és Japánban is.
Az üzlet 180 dollárét (40 ezer forint) kínálja, a saját szavaikkal: „gyönyörű, fiatal lány szexbabákat férfiak számára”.
Pedofil témájú cikkek: Gyerekekkel szexelő papok után nyomoznak a rendőrök – Van pedofiloknak szóló kézikönyv – Polanski erőszakos nemi közösülése vaginába és análisan történt meg – Pornóra kényszerített több kislányt egy edző – Loubry Blondeau 10 évesen a gyerekszex kedvelők álma – Újabb ír pedofilbotrány itt.