Bálint Antónia meztelen, pinás képek

A Tabu Tv merész riportere egy szépségverseny bejárata előtt talált rá Bálint Antóniára, aki az elmúlt hetekben hallott „szerelmi” viták ellenére mosolygós hangulatban adott interjút egészen addig, amíg témához nem értünk: Sarka Katáról kérdeztük… Még mielőtt azonban kitérnék Antónia és Hajdú Péter ifjú feleségének viszonyára , mert mindkettőt dugta Hajdú, beszámolunk arról, hogy mi is akadályozhatta meg a két nő közti bimbózó viszonyt. Mindketten sűrűn nyilatkoztak egymásról hol bántóan, hol pedig még bántóan. Sarka Kata például az egyik napilap címlapján hívta fel arra a figyelmet, hogy Antónia az anyja lehetne, de számos féltékenységi jelenetnek is tanúi lehettek a bulvárkedvelők. A legújabb hír néhány hete látott napvilágot, amely szerint Hajdú Péter nejének, Sarka Katának az a gondja, hogy Antónia egy televíziós felvételen állítólag közös képeiket mutogatta.
Bálint Antónia szerint egyébként mindez nem igaz, és ráadásul nincs is kikészülve a dolog miatt. „Egy abszolút méltatlan dolog volt, nem tudok ezzel mit kezdeni. Nem bennem volt a harag, én bennem nincs és nem is volt. Mi jókat mosolygunk ezen otthon!” – meséli a Tabu Tv riporterének Bálint Antónia, aki szerint mindig is szent volt a béke kettejük közt.
A jelenleg műsor nélküli műsorvezető a Tabu Tv-nek azt is elárulta, hogy a mostani címlapok miatt többet beszéltek otthon Sarka Katáról, így a csemetéje is megismerkedett már Hajdú Péter feleségének nevével. „A kislányom már úgy mondja, hogy Sátátá. Amikor szóba kerül, rögtön röhög és mondja: Sátátá! Én pedig mondom, hogy Te ne röhögjél a Sarka Katán!” – teszi hozzá a Tabu Tv-nek adott interjújában Bálint Antónia, aki láthatóan nagyon jól derül kislánya találékonyságán.
[Babes]

Vélemény, hozzászólás?