Beckham egymilliót adott a bosnyák kurvának egy kúrásért

becham-irma-nici-kurvavalÚjabb szexbotrány robbant ki David Beckham (35) körül. A Los Angeles Galaxy futballistájáról azt állítja Irma Nici (26), hogy eltöltött vele és barátnőjével egy szenvedélyes éjszakát. Az Egyesült Államokban és a brit fővárosban dolgozó bosnyák származású prostituált az In Touch magazinban fedte fel a titkot. Elmondása szerint az angol sztár 2007 augusztusában a Le Parker Meridien Hotelben 1500 fontot (495 ezer Ft) fizetett, hogy végignézze, amint kényeztetik egymást egy kolléganőjével, majd 3200-at (1 millió Ft), hogy lefeküdjön vele. Ez egy hónappal később Londonban a Claridge’s Hotelben megismétlődött. Szerinte azért kereste fel újra Beckham, mert rossz hangulatban volt az édesapja szívrohama miatt.
– Sok nő arról álmodik, hogy ágyba bújjon David Beckhammel, nekem megadatott. Tizenöt percig tartott az aktus, nagyon gyengéd volt velem. Tízes skálán 7,5-es osztályzatot adnék neki. Panaszkodott is, hogy a felesége alakja már nem olyan szexi, mint szeretné – pakolt ki Irma Nici.
A három gyermekes családapa természetesen mindent tagad, egyelőre egyik fél sem tudja bizonyítani igazát. Mindenesetre több a „véletlen” egybeesés: az említett időpontokban például mindketten ezekben a városokban tartózkodtak, és Ted Beckham (62) valóban rosszul volt 2007 szeptemberében, éppen azért utazott hozzá a fia Los Angelesből, hogy meglátogassa a kórházban.
Ráadásul már korábban is voltak nőügyei a világszerte szexszimbólumnak számító futballistának. A Real Madridnál töltött időszakában, 2004-ben a személyi asszisztense, Rebecca Loos (33) állította, ő volt a szeretője. Ezután az ausztrál modell Sarah Marbeck (35) és a spanyol menedzser Nuria Bermúdez (30) is beállt a sorba, mindketten világgá kürtölték kalandjukat.
Egyelőre szent a béke Victoria (36) és David Beckham között, az asszony hisz férjének.
– Beperelik a magazint, amely valótlanságokat állít Davidről. Nem történt semmi közöttük a nővel. A legjobb ügyvédeket bízták meg, így kétségem sincs afelől, hogy kiderül majd az igazság – közölte a család egyik közeli barátja.
További bulvár, szex, erotika a témában: David és Victoria Beckham szex a liftben – Lotyóval csalta meg terhes nejét a világsztár – Kásás Tamás két évig dugta Miss Balatont – Aki prostit rendel, ne legyen válogatott – Ribéry azt mondja megkúrta a csajt, de nem fizetett – Mindent elveszíthet a két focista mert tinikurvát dugtak – Csóró pincérlányt kúrt fel Ronaldó – Ronaldo titka a szép Irina – Dobó Katát megdugta Ronaldó – Varga és Merczel nőnek öltözött – A foci VB nyitókoncerjén az énekesnő a pináját fogdosta – Ribéry kiskorú kurvás botránya ellenére is népszerű – Meghalt Ronaldo transzvesztita partnere – Varga és Merczel nőnek öltözött – Ribéry kiskorú kurvás botránya ellenére is népszerű – Kiskorút lány dugott pénzért a futballsztár – Ribéry kislányos botránya ellenére is népszerű – Szexbotrány után megbocsát Ribery neje – A kétgyermekes Ribéry kéjvágyból látogatta, a marokkói származású szőke kebelcsoda Zahia Dehart

Vélemény, hozzászólás?