Bolti lopáson kapták a szépségkirálynőt

El Paso 2008-ban megválasztott szépségkirálynőjét letartóztatták bolti lopásért. Lorena Taverát azzal vádolják, hogy egy 69 dollárt érő ruhát fújt meg az egyik üzletből.
A lopást az üzlet alkalmazottai jelentették a rendőrségen. Elmondták, hogy Miss Taverát már távozóban kapták el, az üzleten kívül. A 21 éves nő egy nejlontáskába rejtette a kifizetetlen árut, majd távozni akart, az eladók azonban, akik észrevették, utána mentek és feltartóztatták, amyg a rendőrség odaér.
A képen látható Lorena Taverát 2008-ban választották meg El Paso legszebb nőjének.
A csinos Taverának más is van a rovásán, ugyanis két befizetetlen közlekedési birság is terheli a múltját.
A rendőrséget nem hatotta meg a tolvajnő szépsége, azonnal becsekkoltatták a börtönbe, ahol fél napot töltött, mielőtt 300 dolláros óvadék ellenében távozni engedték.
További hírek, botrányok királynőkről: Vallott a török: nem volt szex csak alvás a megerőszakolt szépségkirálynővel – A kerítők dobták fel a dubajozás vádlottjait – Kasza Tibinek fuvolázott a Királynőjelölt – Megerőszakolták a szépségkirálynőt – Las Vegasban pucsít Polgár Krisztina – A dubajozók listája., egy hét alatt 40-50 arab bassza meg brutálisan a dubajozó kurvákat – Megbukott a királynő: prosti lett a legszebb magyar anyuka – Szunai Linda lett Magyarország legszebb lánya – Szépségkirálynő választáson résztvevő pinák – Top lányok, az esélyes jelöltek – Visszamentek a 80-as évekbe a Szépségkirálynő jelöltek – Szépségkirálynő lehet a bajai triatlonos – Mocskos részletek a szépségversenyekről – Tejben pancsoltak a Szépségkirálynő jelöltek – Királynők akarnak lenni a magyar pinák – Fürdőruhás izelítő a csajokból – A szépségkirálynő pinák bikini próbálás videó – Vasvillával és traktorral pózolt a szépségkirálynő – Hiába vetkőztek a szépségkirálynő jelöltek a Herceghalmon – Hajdú nem fél, hogy a Szépségkirálynők szégyent hoznak hazánkra – Gregori Dóra szépségkirálynő lopott – Miss Hungary, Gregori Dóra meztelen képeket villantott 

Vélemény, hozzászólás?