Bukó Éva szexszel keresett pénzt a villa előtt

Úgy tűnik, nem alaptalanul fenyegetőzik folyamatosan Laci azzal, hogy amint alkalma adódik, felfedi Baukó Éváról a nyers valóságot. A villa terminátora épp a legutóbbi igazmondó hintás játék alkalmával tett ígéretet arra, hogy amint Évával megy párbajra, kiteregeti a lány múltját.
A Blikk információ szerint Éva korábban nem csupán hoszteszként dolgozott, hanem a testével is pénzt keresett. Legalábbis ezt állítja egyik olvasónk, aki fotókat is küldött nekünk, ahol a villa törtetője nem csupán a meztelen valóságot mutatja meg a képeken, hanem kényezteti is magát.
– Évikéről egy komplett portfólió készült, amikor a testéből élt. Ezen anyaszült meztelenül látható, de nem igényes, hanem ribancos fotókon. A képek nagy részét levették, a legkevésbé kényes azonban még látható. Ezen Évike kéjesen simogatja magát – olvasható a levélben, amelynek írója szerint Éva is részt vett az Erotika Parádén.
A Blikk felkereste Éva édesapját. Baukó György egyáltalán nem háborodott fel a kérdésen. – Nem tudok arról, hogy a lányom ilyet csinált volna korábban, és a fotókról sem tudtam – árulta el az édesapa. Éva testvére, Györgyi azonban tudott a fotókról, de állítja, azok házi használatra készültek; Éva hiúságból tette fel azokat egy közösségi oldalra, majd később, amikor Györgyi leteremtette emiatt, törölte őket.
Úgy tűnik azonban, hogy Laci mindent tud Éva múltjáról.
– Ha egyszer arra kerül a sor, mindent kiteregetek rólad. Te magad is meg fogsz lepődni, hogy mennyi mindent tudok, és nem fogom hagyni, hogy mindez titokban maradjon. Alig várom, hogy ott üljünk mi ketten a párbajon, és végre mindent elmondhassak. Össze fogsz roppanni, ha kiderül az igazság – fenyegetőzött Laci, aki eddig csak lágy szívét mutatta meg a nézőknek, de valószínűleg egy párbaj alkalmával megmutatná azt is, hogy van egy másik oldala. Kérdés: sor kerül-e erre valaha is, vagy Laci megtartja titkát a játék végéig? Forrás Blikk.hu

Vélemény, hozzászólás?