Cameron Diaz tizenhárom évesen már drogozott aztán pornózott

cameron_diazSzépreményű szőkeségként kezdte, ám hamar botrányhősnő vált belőle. Cameron Diazért férfiak milliói epekednek, ő mégis szerencsétlen a szerelemben. Sorozatunk első részéből kiderül: Cameron balhés tini volt. Cameron Michelle Diaz a napfényes Kaliforniában született, ám ő közel sem érezte magát szerencsésnek. Anyja, Billie beszerzési ügynökként, kubai származású apja, Emilio pedig egy olajvállalatnál dolgozott. Cameron azonban nagyon unalmasnak találta az életet.
– Egyáltalán nem voltunk jómódúak, és Kaliforniában csak gazdagon igazán jó élni, számunkra azonban kifejezetten uncsi és kispolgári volt az élet – idézte fel Cameron, aki hamar elindult a züllés útján: nővérével, Chimene- nel kezdett inni, és tizenhárom évesen már a könnyű drogokat is kipróbálta.
– Lejártunk a szabad strandra, oda is két órát kellett buszozni, aztán a napon aszalódtunk, műkaját ettünk, olcsó sört ittunk és füvet szívtunk. Szóval nem volt éppen az a kaliforniai álom az életünk – vallotta be Cameron, akinek hamarosan lehetősége adódott kitörni az egyhangú hétköznapokból. Tizenhat éves korában, egy bevásárlóközpontban ugyanis odalépett hozzá egy ügynök, és átnyújtotta a névjegyét. A férfi az Elite Model ügynökségnél dolgozott.
Cameron elment egy meghallgatásra, ahol készítettek róla néhány képet, majd azonnal szerződtetni akarták. Ám Diaz szülei nem voltak elragadtatva az ötlettől.
– Anyukám kiborult, apu pedig közölte, hogy nem enged el. Ők mindketten dolgos és okos emberek, azt remélték, hogy mi is kemény munkával keressük majd a kenyerünket, és visszük valamire. A modellszakmát nem tartották igazi munkának. Végül aztán addig könyörögtem, míg aláírták a szükséges papírokat – mesélte Diaz.
Az ifjú szőkeség élete ezek után fenekestül felfordult: Calvin Klein- és Levi’s reklámokra kérték fel, és bejárta a világot. Egy reklám forgatásán megismerkedett a nála tíz évvel idősebb Carlos de la Torre rendezővel, akivel öt évig élt viharos kapcsolatban. Cameron szülei ismét tiltakoztak, de hiába. A lány fiatal volt és szerelmes. Mint kiderült, nem is volt alaptalan a szülők félelme: Torre adta az első adag kokaint Cameronnak.
– Cameron mindig nagyon ideges volt, mielőtt a kifutóra ment, és gyakran a fotózásokon is zavarban volt. Carlos azt mondta, hogy ettől el fog lazulni, így Cameron kipróbálta – mondta a színésznő egyik barátja, aki szerint ettől kezdve Cameron mindig felszippantott néhány csíkot munka előtt. Cameron Diazt végigdugta a filmipar – Drogos pornós volt, nézd meg a videót

One thought on “Cameron Diaz tizenhárom évesen már drogozott aztán pornózott

Vélemény, hozzászólás?