Charlie Sheen ezt a pinát kúrta

Kipakolt az egyik pornószínésznő Charlie Sheen kokainos orgiájáról. A 22 éves Kacey Jordan aktív résztvevője volt annak a másfélnapig tartó tivornyának, amelynek végén a hollywoodi filmsztár kórházban kötött ki.


Kiderült, hogy Charlie Sheen a sok kokainfogyasztás elrohasztotta a fogait, és mára már valamennyit elvesztette. A porcelán fogsora pedig a bulizás során kiesett, ezért szentül fogadkozott, hogy aranyból csináltat egy újat. A pornós elmondása szerint Charlie Sheen több mint 25 ezer dollárért rendelt kokaint a lakásán tartott buliba, amelyre összesen öt nőt hívott el.
A nő összesen 30 ezer dollárral lett gazdagabb: ezért állítása szerint le is feküdt a filmsztárral egy gyors menet erejéig, és szexfilmeket is kellett néznie.
„Már a buli elején is olyan volt, mint egy zombi, amikor pedig elmentem, attól féltem, hogy meghalhat túladagolásban” – mesélte a pornós. Charlie Sheen a legjobban fizetett hollywoodi tévésztár (Két pasi meg egy kicsi), epizódonként közel 2 millió dollárt kap. A múlt heti buli után kórházba kellett szállítani, állítólag a nevetéstől kapott hasi sérvet.

Vélemény, hozzászólás?