Cserpes Laura

Cserpes Laura 1988. július 10.-én született Debrecenben, édesapja Cserpes István egy tejipari cég vezetője. 4 testvére van, három húha és egy öccse. A színészet világába teljesen véletlenül csöppent bele. Az utolsó pillanatokban jelentkezett a Véletlenül szándékos című film válogatására, ennek ellenére a készítők neki adták a főszerepet. Ez volt Cserpes Laura legelső komolyabb színészi alakítása, a főcímdalt is ő énekelhette el, így mint énekesnő is bizonyíthatott. A legtöbben viszont kedvesén Fekete Dávidon keresztül ismerték meg, aki a Megasztár 4. szériájának 2 helyezettje lett. Párja bíztatására ő is szerencsét próbált a tehetségkutatóban, de az élő show-ig nem jutott el.

cserpes-laura-pozol

2009-ben szerepelt Fekete Dávid második klipjében, ahol a fiú mennyasszonyát játszotta el. Egy évvel később mindez valósággá is vált.
2010 tavaszán Dávid a Mr. & Mrs. című műsor felvételén kérte meg Cserpes Laura kezét, aki természetesen igent mondott. Nyáron a nyilvánosság előtt teljes titokban össze is házasodtak. Ebben az évben készült el Dávid és Laura első közös dala, az Egy nap is.

cserpes-laura-hason-fekszik

2011-ben Laura szerpet kapott Magyarország egyik legnézettebb szappanoperájában a Barátok Köztben, ahol egy Gerda nevű némettanárt alakított. A Viva TV-nek köszönhetően Dáviddal New York-ban forgatták le második közös klipjüket, a ,,Számíthatsz ránk”-ot. A korábbi pletykák után ez év végén hivatalosan is bejelentették, hogy elválnak, de a fiatal párnak sikerült megmentenie a házasságát, így az egészből semmi nem lett. Laura a Megasztár 6. szériájában is szerencsét próbált, és bejutott a legjobb 24 versenyző közé, de a párbaj során ismét kiesett. A kudarcok ellenére nem adta fel énekesi karrierét; stúdióba vonult és nekilátott első saját száma elkészítésének, melyhez videóklipet is forgatott.
Időközben kapcsolata Dáviddal ismét megromlott és a fiatal házaspár végül mégiscsak a válás mellett döntött. Cserpes Laura megmutatta meztelen fotóját, amikor még kislány, videó itt.
2012 októberében bemutatta első saját dalát a Let the sunshine in-t. A következő év elején szerencsét próbált A Dal című műsorban, ahol több tehetséges énekessel versenybe szállva a 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválra szeretett volna kijutni. Élj pont úgy című számával egészen a döntőig jutott, de a versenyt végül nem ő nyerte meg, így nem ő lett az, aki kiutazhatott Malmőbe. Laura viszont így is nagyon sokat nyert a A Dal-lal, végre sikerült beindítania énekesi karrierét. Júliusban két új dallal is megörvendeztette rajongóit. Az egyik az SOS Love, melynek szövegét Tabár István írta, s a zene olyan nagyszerű tehetségek munkáját dícséri mint Krajczár Péter és Kallay Saunders. A másik pedig a Lépnünk kell aminek zenéjét Havas Lajos és Csicsák Norbert szerezte. A 2013-ban elért sikerek után Laura újból szerencsét próbált az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóján Úgy szállj című dalával, de még az elődöntők során kiesett. Nem sokkal később a Nagy Duett-ben láthattuk viszont, ahol Gesztesi Máté partnereként tűnt fel. Laura 2014-ben új kisfilmet adott ki, mely a Ments meg ha fáj című dalához készült. Cserpes Laura elvált, most Berki Krisztiánnal kavar, be is jelentették viszonyukat, erről videót is nézhetsz itt.