Csődbe mentek a dubajozók, adják el vagyontárgyaikat

Egy dubaji kirándulással két-három hónapra elég pénzt kerestek a lányok. Valódi kerítők juttatják a vádlottak padjára a dubajozók ügynökeit – értesült a Bors. Miután bevételi forrásuk elapadt, a korábban Dubajban dolgozó lányok tönkrementek, sorra adják el lakásukat, autójukat. Szándékosan akarták tönkretenni a jól működő dubaji hálózatot a konkurens ügynökök – állítja lapunknak az ügyben előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottakhoz közeli informátor. A neve elhallgatását kérő személy tanú az ügyben, és azt állítja, másoknak kellene ülniük.

– Inkorrektnek érzem, hogy olyan személyek szerepelnek a védett tanúk között is, akik valóban üzletszerű kerítésből élnek a mai napig, de efölött mindenki szemet huny. A konkurencia juttatta a legkorrektebb hoszteszközvetítő hálózat működtetőit rács mögé, pedig ők prostitúcióval nem is foglalkoztak. A vallomások igazságtartalma megkérdőjelezhető. Az egyik tanú a több mint tíz évvel fiatalabb párját fenyegetéssel vette rá a vallomásra. Magas rangú rendőri kapcsolataira hivatkozva bírta rá, hogy működjön együtt K. Zoltán és Sz. Vivien kikészítésében – közölte az informátor.
Informátorunk állításaival megkerestük a Nemzeti Nyomozó Irodát (NNI) is, hogy többek között a védett tanúkról és azok vallomásáról érdeklődjünk.
– A hatályos jogszabályok értelmében a folyamatban lévő nyomozás során az ügyben érintett tanúkról a hatóság részéről semmilyen információ nyilvánosságra nem hozható – közölte Bartha László rendőr őrnagy, az NNI szóvivője. A korábban Dubajból milliókkal hazatérő hoszteszek anyagilag szinte teljesen tönkrementek.
Míg korábban megszokták, hogy elég volt két-háromhavonta egy-egy hetet kint tölteniük, hogy itthon nélkülözés nélkül élhessenek, amióta munkaközvetítőik előzetesben ülnek, nem tudnak dolgozni.
– Sorra adják vissza a lakásukat, az autójukat, hiszen nem tudják fizetni a részleteket. Az ügynökök közreműködése nélkül pedig senkit nem fogadnak Dubajban, bárki nem mehet ki csak úgy – mondta egy korábban szintén dubajozó lány a Borsonline.hu-nak.
További cikkek a témában: Karsai Zita Dubai szakértő kitálal – Cicciolina dubajozása: fontos államfő fiából faragott férfit – Cicciolina, Staller Ilona is dubajozott – Márki Zsuzsi véleménye a Dubajozásról – VV Gigi – Íme, a meztelen valóság – A kerítők dobták fel a dubajozás vádlottjait – Dubaj botrány: 12 név a listán – Voksán Virág Dubajba utazott dolgozni – Dubajozás: meghosszabbították az előzetes letartóztatást – Menjünk dubajozni, kevés az arab kurva! Dubajozás, miért csak a celebek bugyijában turkál az NNI? – Félhetnek a dubajozók az adóhatóságtól? – Spitz Tünde, Majka exe is pénzért baszott külföldön – 2,7 milliót kaszálnak Dubajban a magyar kurvák – A dubajozók listája, egy hét alatt 40-50 arab bassza meg brutálisan a dubajozó kurvákat – Beszélt a dubaji főszervező: hoszteszeket közvetítettem, nem prostikat – Megbukott a királynő: prosti lett a legszebb magyar anyuka – Országos botrány lett a jól fizető szexmunkákból – Dagad a prostibotrány, Béci szerint Gigi nem vállalt szexmunkát – Bánovics Marcsi tud neveket Dubaj ügyben – Elítélendő dolog az arabok faszának szopkodása, a dubajozás? – Iszak Eszter Dubajban, ezer lány is érintett lehet – Megszólal egy magyar dubajozó! – Dubajozó luxuskurvák után kutat Hajdú Péter – Bódi Sylvi többször járt Dubajban – Szexrabszolgának vitték a magyar ányokat – Dubajozás, magyar szexmunkások Dubai-ban – A magyar politikához köthető férfiak is dugták a luxuskurvákat – Videók a Bixip.com oldalon, azokról akik jártak Dubajban

Vélemény, hozzászólás?