Daniludisz Nikolett lett az év Playmate-je

Daniludisz-NikolettA középdöntőt idéző gyorsasággal zavarták le csütörtök este az idei Playmate választás döntőjét, ahol a döntőbe jutott tíz versenyző közül Daniludisz Nikolett bizonyult a legjobbnak, ő lett az év Playmate-je. A nyereménye egy októberi Playboy-címlap, ami miatt nincs ideje szórakozni, mert pénteken már fotózzák is, hogy a lap még időben nyomdába tudjon kerülni az októeri megjelenésig. A címlap mellé jár még neki egy Fiat 500-as használata egy évre, valamint egymillió forint. A Hajdú Pétertől, Király Viktoron át egészn Hajas Lászlóig, és a közös halmazukba beleférő összes magyar celeb társaságában megválasztott Daniludisz mögött a második helyezett Kari Kata lett, a harmadik Aubert Evelin és Kovács Kitti Szkolasztika megosztva. A közönségdíjas Lévai Adrienn.
Pár információmorzsa, amit eddig sikerült kideríteni Metzker Viktória utódjáról: a 24 éves győztes adatlapja szerint kozmetikusként dolgozik, és szereti, ha aktus közben ő van felül. Ja, és ha kellőképpen felizgatják, akkor mindig kapható a szexre. Igaz, az édeshármast mondjuk nem vállalná be. „Nekem a szex túl intim ahhoz, hogy beleférjen egy harmadik személy” – nyilatkozta korábban a görög származású playmate, aki egyébként két éve él kapcsolatban.
– Apukám görög származású, ezért bennem is csörgedezik egy kis déli temperamentum. Remélem, ez előny lesz majd a versenyben, hiszen nincsen hasonló adottságokkal rendelkező lány rajtam kívül. Büszke vagyok arra, hogy félig görög vagyok, sokat járok az országba a rokonokhoz, és nyaralni is – kezdte a fekete hajú szépség, aki nemrég indította be saját vállalkozását.
– Imádom a változatosságot és a váratlan helyzeteket. Eléggé bevállalós típus vagyok a párkapcsolatomban és a szexuális életünkben. Ha megkívánjuk egymást, akkor képesek vagyunk a kocsiban, a lépcsőházban vagy akár a szabad ég alatt is szeretkezni, persze a kíváncsi tekintetektől elbújva. A hármas együttlét azonban nem az én műfajom, nekem a szex túl intim ahhoz, hogy beleférjen egy harmadik személy is.
További cikkek: Turner Eszter az anyagias playmate jelölt – Kari Kata, szilikonmentes nyuszilány – Mónus Emese: Kétdiplomás sztriptizes a playmate-jelölt – Kocsis Orsi playmate pinája és végbélnyílása – Metzker Viki erotikus werkvideó – Maximovits Anett 2010-es szépségkirálynő külföldön pinára vetkőzött – Kiszel Tünde szőrös pináját imádja a Napiszar – Emma Watson nagyfaszú fake transzvesztita – A Fradi vezér Berki Krisztián a legjobb csajokat dugja – Playmate jelöltek pinát villantanak – Kocsis Orsi a magyar Playboyban nem húzza szét a pináját – Ripli Zsuzsi nem színleli az orgazmust CKM fotók – Lévai Adrienn: Imádok meztelenkedni – Metzker Viki erotikus werkvideó – Maximovits Anett 2010-es szépségkirálynő külföldön pinára vetkőzött – Kiszel Tünde szőrös pináját imádja a Napiszar – Emma Watson nagyfaszú fake transzvesztita – A Fradi vezér Berki Krisztián a legjobb csajokat dugja – Playmate jelöltek pinát villantanak – Kocsis Orsi a magyar Playboyban nem húzza szét a pináját – Ripli Zsuzsi nem színleli az orgazmust CKM fotók – Aubert Evelin nyuszilány

Vélemény, hozzászólás?