Daniludisz Nikolett playmate 2010

Daniludisz_Nikolett_bekaptaA fekete hajú szépség görög származása mellett arra a legbüszkébb, hogy minden egyes porcikája eredeti, természetessége pedig, úgy tűnik, a zsűrit is levette a lábáról. A szexi kozmetikuslányt csütörtökön este választották tíz igazi nehézbombázó közül az idei év playmate-jének, így három év után Metzker Vikitől veheti át a legszexisebb nyuszilánynak járó díjat.
– Apukám görög származású, ezért bennem is csörgedezik egy kis déli temperamentum. Remélem, ez előny lesz majd a versenyben, hiszen nincsen hasonló adottságokkal rendelkező lány rajtam kívül. Büszke vagyok arra, hogy félig görög vagyok, sokat járok az országba a rokonokhoz és nyaralni is – árulta el még a választás előtt a fekete hajú szépség, aki, úgy tűnik, valóban előnyt tudott kovácsolni egzotikus külsejéből.
– Természetesen rettentően boldog vagyok, köszönöm mindenkinek, aki mellettem tette le a voksát, a zsűriből és a közönség soraiból egyaránt. Rengeteg bíztatást, kedves szót kaptam az elmúlt hónapok során, de el kell, hogy mondjam, kissé elfáradtam. Sok munka, kemény napok vannak mögöttünk, így kifejezetten jól esik most a bulizás. És, hogy a dinnyére is adjak némi magyarázatot: nem, ezúttal nem azokra a bizonyos, szlengben így nevezett női testrészekre gondoltam, hanem a zöld, pirosbélű gyümölcsre. A jövőben nagyon kedves lesz számomra ez a csemege, hiszen életem első profi, a Playboy által készített fotósorozatán velem együtt főszerepet kaptak. Igen, talán már kevesen emlékeznek rá, de ezeken a képeken egy édes görögdinnyét majszolgatok. Imádtam azokat a fotókat! Köszönöm Playboy! Sziasztok!” – mondta Niki, majd elmerült a buli fergetegében.
További cikkek: Turner Eszter az anyagias playmate jelölt – Kari Kata, szilikonmentes nyuszilány – Mónus Emese: Kétdiplomás sztriptizes a playmate-jelölt – Kocsis Orsi playmate pinája és végbélnyílása – Metzker Viki erotikus werkvideó – Maximovits Anett 2010-es szépségkirálynő külföldön pinára vetkőzöttKiszel Tünde szőrös pináját imádja a Napiszar – Emma Watson nagyfaszú fake transzvesztita – A Fradi vezér Berki Krisztián a legjobb csajokat dugja – Playmate jelöltek pinát villantanak – Kocsis Orsi a magyar Playboyban nem húzza szét a pináját – Ripli Zsuzsi nem színleli az orgazmust CKM fotók – Lévai Adrienn: Imádok meztelenkedni – Metzker Viki erotikus werkvideó – Maximovits Anett 2010-es szépségkirálynő külföldön pinára vetkőzött – Kiszel Tünde szőrös pináját imádja a Napiszar – Emma Watson nagyfaszú fake transzvesztita – A Fradi vezér Berki Krisztián a legjobb csajokat dugja – Playmate jelöltek pinát villantanak – Kocsis Orsi a magyar Playboyban nem húzza szét a pináját – Ripli Zsuzsi nem színleli az orgazmust CKM fotók – Aubert Evelin szép magyar nyuszilány

Vélemény, hozzászólás?