David és Victoria Beckham szex a liftben

David és Victoria Beckham új parfümöt dobott piacra, és ehhez az ő főszereplésükkel fülledt reklámfilm is készült, amelyben teljesen hitelesen adják elő a szenvedélyes erotikus találkát egy liftben. Egy liftben találkozik az elegáns férfi és nő, s mivel forró szenvedély köti össze őket, nem vesztegetik az időt, egymáshoz simulnak. Majd amikor kinyílik a lift ajtaja, két kielégült ember áll egymás mellett.
David és Victoria Beckham teljesen hitelesen adja elő a jelenetet, s ez azért is fontos, mert saját új parfümjüket (Intimately Yours) reklámozzák, amely már az ötödik.
A házaspár 1999-ben kelt egybe. Három kisfiuk van, a tizenegy éves Brooklyn, a nyolcéves Romeo és az ötéves Cruz. Állítólag nemsokára Amerikába költöznek. Van egy villájuk Beverly Hillsben, egy Franciaországban, egy Dubajban és egy Angliában, de ez utóbbit már nem akarják fenntartani, és eladják.

További cikkek: Beckham nem hajtott a magyar modellre – Filmsztár lesz Monacóban a Bachemmel összehozott magyar modell – Becham után Ronaldo – A legnagyobb fotbalista szexbotrányok – Meztelen a magyar modell, aki Beckham után Ronaldóra hajt – Beckham és Fogarasy Mariannal modell flörtje

Vélemény, hozzászólás?