Delhusáé lesz Andi!

A gyámhatóság is a sztárzenész mellé állt. Nem kaphatja meg Andi felügyeleti jogát az anyja, erre Gjoninak van esélye. Delhusa Gjon (54) és volt élettársa, Pornózó Melinda (31) harca a nő lányáért, Andreáért (15) tovább gyűrűzik! A Blikk információi szerint az énekes expornós exbarátnője másodfokon sem kapta meg a gyámhatóságtól gyermeke szülői felügyeleti jogát! Delhusa bizakodik, a tizenöt éves tinit pedig a nyolcadik kerületi intézetből Békásmegyerre helyezték át egy befogadóotthonba, hogy közelebb legyen Delhusához. Értesüléseink szerint a gyámhatóság az énekes érdekében gyermek-elhelyezési pert indított a bíróságon. – Megnehezíti a helyzetemet, hogy a törvény szerint nem vagyok jogi személy a gyerek életében. A nyolcadik kerületi ideiglenes otthonból 30 nap lejárta után a gyámhivatal köteles egy átmeneti befogadóotthonba elhelyezni a gyereket, ahol bevárja a gondviseléséről szóló végleges döntést. Szerencsére Békáson helyezték el. Itt már nincsenek olyan szigorú szabályok, mint az intézetben, mondhatni szabadon járkálhat ki-be. Ő is nyugodtabb, hiszen bármikor hazajöhet, és az iskola is közel van – árulta el Delhusa, aki elárulta: expornós exélettársa továbbra sem kapta meg Andrea szülői felügyeleti jogát.
– A gyámhatóság a legjobbat akarja a gyerekeknek. Elég nagy érvek kellenek ahhoz, hogy egy szülőtől elvegyék a gyerekét, hiszen a gyámosok úgy próbálnak helyes megoldást találni, hogy a gyerek ne sérüljön lelkileg, és lehetőleg ne szakítsák el őket a szüleiktől, rokonaiktól. Melinda nem kapta meg az ideiglenes gyámságot, helyette a befogadóotthon egyik szakképzett munkatársa lett az… Én az esélytelenek nyugalmával indultam, mivel jogilag a törvény előtt nincs közöm a gyerekhez, ennek ellenére ez a lépés rám nézve pozitív. Andrea sorsa a bíróság kezébe került, a gyámhatóság ugyanis oda továbbította az ügyet.
– Gyermek-elhelyezési pert indítottak, aminek én nagyon örülök, ott van esélyem a nyerésre. Amikor ezt megtudtam, Andika érdekében rögtön kértem a gyorsított eljárást, hogy ne kelljen sokáig az otthonban lennie. Az anyjának ez sem jutott eszébe… – írja a Blikk.