Dildó, sikosító és korbács Petra castingján

Dildó, sikosító és korbács és Ihász Petra szex castingján. A Szexpláza online szexshop erotikus kellékei közül választott Ihász Petra a szexmunkához eszközöket. Felcsatolható, realisztikus dildó, sikosító és korbács szexkütyük Ihász Petra Viktória, Sabina Blue szex castingján!

ihasz-petra-szexshop-cikkekkel

A pornószakma egyik elengedhetetlen kelléke a sikosító. Szex közben, és szóló munkáknál elengedhetetlen. Szinte minden forgatáson van, lehetőleg jó sok, mert ebből nem fogyhat ki soha, és nem árt tisztázni, hogy mi módon érdemes használni ezt az igen hasznos a diamond szexshop minősítésű szexshop patikájában kapható vegyi terméket a sikosítót. Otthoni használati tanácsok:
– Jó síkosítót válasszunk! Ha érzékeny a bőrünk, hajlamosak vagyunk a gombás fertőzésre, illetve aggódunk a termék összetevői miatt – hiszen a szervezetünkbe kerülnek -, fontos a legmegfelelőbb síkosító kiválasztása. A vastagon kenhetőek könnyebben használhatóak a szexuális játékszerek használata, illetve az anális szex alkalmával, a szilikon alapú síkosítót azonban egy szilikon játékon nehezen tudjuk alkalmazni. Amennyiben nem tudjuk, hogyan is kezdjünk hozzá a vásárláshoz, érdemes egy megbízható szexboltot keresni, és kis kiszerelést venni a síkosítókból, hogy kiderüljön, melyik a legjobb számunkra.
– Sikosító használata első alkalommal. Próbáljuk ki a síkosító használatát egyedül! A szex hevében és félhomályban lehet, hogy kevésbé lenne sikeres az első felvitel, és valószínűleg nevetésbe vagy zavarba is fulladna a dolog. Tehát ha tehetjük, próbáljuk meg először feltérképezni, mennyit érdemes használni belőle, kell-e újra használni később is és mennyi idő elteltével, stb. Ha a kiömlő mennyiség miatt aggódunk, terítsünk egy nagy törölközőt az ágyra!
– Amennyiben lehet, először csak egy kis mennyiségű síkosítóval próbálkozzunk! Az ujjak és a kéz segítségével vigyünk fel egy keveset, majd ellenőrizzük, hogy milyen érzést vált ki, más-e, mint a síkosító nélkül, nedvesebb-e vagy sem az adott terület, stb. Jobban érezzük a jelenlétét a nemi szerv egyik részén, mint a másikon? A víz alapú síkosító a használat során egy idő után felszárad, ezért nem árt pótolni, ha még szükséges!
– A síkosítót a testre, és más egyébre is használhatjuk szex közben: az ujjakra, a szexuális játékokra, a partner testére. Közösüléskor a vaginába, és a partner nemi szervére is kerülhet, anális szexnél pedig különösen hasznos!
– Minden személy más, ezért a síkosító mennyiségét és használatát illetően sem lehet általánosítani! A víz alapúval mindenesetre túlzásba eshetünk, és ragacsossá válhatunk. Tudni, hogy mennyi a túl sok, tapasztalat kérdése, ez másképp nem megy, s ezért is javasolt, hogy az ember először egyedül kísérletezzen.
– Meg kell figyelni, mennyi idő alatt szárad fel a víz alapú síkosító! A legtöbb esetben, ha ez megtörténik, elég sima vízzel is közbeavatkozni (vagy nyállal, de az nem olyan hatékony), hogy „lendületet adjunk” a kenőanyagnak. Érdemes egy kis vizes üveget tartani az ágy mellett, hogy gyorsan pótolni tudjuk a nedvességet. A szilikon alapú síkosítók nem úgy működnek, mint a vizes alapúak: ezeket szappannal és vízzel tudjuk igazán eltávolítani a testünkről.
– A lejárati időt mindig ellenőrizzük! Veszítenek hatékonyságukból, ha lejártan használjuk őket! Már a felbontott csomagolás is csökkenti hatékonyságát, ezért ha rosszul zárjuk be, lehet, hogy legközelebb már nem lesz mit használni. Sok síkosítónak van antibakteriális hatása, de ha lejár a szavatossága, ez már nem véd megfelelően, és összeszedhetünk valami fertőzést!
– Az óvszer és a síkosító. A péniszre helyezett óvszerre nyugodtan kerülhet síkosító a hatékonyabb behatolás érdekében, de ne legyen túl sok, mert akár le is csúszhat miatta a gumi!
– A síkosító használata anális szexhez mindenképpen ajánlott, hiszen a végbélnyílás nem termel nedvességet, ahogyan a vagina. Vannak kifejezetten anális szexhez javasolt síkosítók, mert ezeknél vastagabb a kenőanyag, a hatás pedig „fokozott párnázottság-érzés”.
– Tönkreteszi-e az ágyneműt a síkosító? Nos, a széles körben elterjedt víz alapú síkosítónak nem szabadna problémát jelentenie, de volt már rá példa, hogy egy páros a kedvenc ágyneműjét tette vele tönkre, mert meglátszott rajta. Jobb, ha az ember törölközőt használ síkosító használata mellett. A szilikon alapú típusokat azonban csakis óvintézkedések mellett ajánlott használni, mert ezek valóban meglátszanak!
Ihász Petra a pornós munkán olyan ügyes volt, hogy meg is kapta a Sabina Blue és Viva Small pornószínésznői nevet, és leforgatásra került a profi munkája is. A pornóban a tiniszex felkapott tartalom, ilyen témájú pornó készült, bármimlyen extrém témában vállalt szerepet. Tobábbi Ihász Petra szex és pornó itt. A teljes pornós anyagot, képeket és videót, SMS-ben fizethető díj ellenében tagok nézhetik meg itt.