Döntős csajok a Magyarország szépe versenyen

A verseny kezdetekor Freddie, azaz Fehárvári Gábor Alfréd szórakoztatta a nézőket dalpremierjével, majd Kraszkó Zita és Kovács Koko István konferált a továbbiakban. Négy tour volt a verseny során, egy fürdőruhás, egy kreatív tour, egy nemzeti ruhás és végül egy estélyis. Először a fürdőruhás tour következett, ahol a 16 lány bikiniben mutatta meg magát, miközben Berkes Olivér mutatott be egy dalpremiert, a forduló végén pedig Kiss Rebekától és Mészáros Dórától köszöntek el.

A közönségszavazást és a Legszebb mosoly szavazást is Szarvas Andrea nyerte. A második udvarhölgy Józsa Eszter, az első Galambos Patrícia lett, a korona pedig végül Szarvas Andrea fejére került. A 15 tagú zsűri ezek szerint egyetértett a közönséggel. Ezáltal a vésztői lány képviselheti Magyarországot a decemberi Miss World világversenyen, Kínában.
A casting már hetekkel ezelőtt lezajlott, az alversenyek során a húszból négy lánynak búcsúznia kellett, így alakult ki a top 16, vagyis a döntős mezőny: Bui Tiky, Doszkocs Dominika, Fekszi Szimonetta, Galambos Patrícia, Glonczi Bianka, Józsa Eszter, Kántor Bianka, Kiss Rebeka, Kovács Vivien, Magicz Mirtill, Mészáros Dóra, Noll Petra, Ollári Barbara, Szakálos Dóra, Szarvas Andrea és Tóth Panni.