Dubajozó luxuskurvák után kutat Hajdú Péter

Tovább dagad a Dubajozó celebprostik botránya. Információnk szerint A Szépségkirálynő című műsorban szerepel két-három lány, aki már dubajozott. Hajdú nyomoz, hogy megtalálja az érintett szépségeket.
Nap mint nap újabb információk és nevek röppennek fel az alig egy hete kirobbant prostibotránnyal kapcsolatban. Úgy tudjuk, tegnap az is kiderült, hogy a TV2-n csütörtök este képernyőre kerülő, A Szépségkirálynő című verseny mezőnyében is vannak érintettek. Rendőrségi forrásokból szivárgott ki a hír, hogy állítólag korábban két-három lány is kiutazott egy közel-keleti országba, nem feltétlenül nyaralni. Két nappal a döntő előtt áll a bál a csatornánál, a műsor szerkesztősége felbolydult méhkashoz hasonlít, s mindenki azt próbálja kideríteni, kik az érintett lányok. A producer, Hajdú Péter igyekszik kideríteni az igazságot, de versenyt fut az idővel, mert a döntőig csak két nap van hátra.
– Hivatalosan még senki nem keresett meg az ügyben, de én is értesültem a friss hírekről – mondta a Borsnak Hajdú Péter. Természetesen nem engedhetjük meg magunknak, hogy a nemzetközi versenyeken olyan lányok képviseljék hazánkat, akik korábban dubajoztak. Ha időm engedi, még ma leutazom a felkészítőtáborba a Magyarország Szépe Kft. tulajdonosával, és az érintetteket is megkérdezzük, van-e valóságalapja a meg nem erősített híreknek, s kik azok, akiknek a neve ebbe a kellemetlen ügybe keveredett. A TV2 egyelőre nem reagált az ügyre, ahogyan a Magyarország Szépe Kft. kommunikációs vezetője sem. Mindenesetre érezhető, hogy a műsor stábjában és a csatornánál is hatalmas a feszültség, mert valószínűleg a rendőrség beidéz néhány versenyzőt.
A készítők nagy dilemmája, hogy az ártatlanság vélelme minden lányt megillet, így, ha Hajdúék „magánnyomozása” eredményre vezet is, nem zárhatják ki a versenyből az érintetteket, ezért könnyen előfordulhat, hogy a csütörtöki koronázás után, utólag kell a lányokat megfosztani címüktől – írja a Borsonline.hu

Vélemény, hozzászólás?