Éden Niki az Aranyparton szexelt

A gondolatnak teremtő ereje van. Valószínű most már Éden Niki is ezt a filozófiát vallja, miután mindhiába ostromolta Éden Ádámot közel két hónapon keresztül egy kis szexért. Végül az Aranyparton egy másik Ádám tette őt boldoggá.
A vártnál is jobban sikerült az Aranypart castingja: a hírnévre és női skalpokra vágyó Ádám már az első éjszaka magáévá tette Nikit. Az önmagát az ördög és angyal közé pozicionáló Ádám nem sok időt vesztegetett, hiszen először Nikivel csókolózott a teraszon, majd miután a lány jó éjt kívánt neki, bement a szobájukba, és Szandrára is rárepült. A nagyszájú barna nő azonban nem díjazta a közeledést, így a tetovált fiú átmászott a bögyös szőkére. “Vidd innen a kezed” – ellenkezett illedelemből Niki, majd inkább megszabadult a bugyijától, és engedett a hormonok tombolásának.
Bár, egyikük sem számított arra, hogy ilyen hamar egymáséi lesznek, feltehetőleg lesz még folytatás. Legalábbis ha Ádámon múlik, aki a “Majd holnap folytatjuk” mondattal tért nyugovóra. Végre Niki vágyai is teljesültek, még ha egy másik Ádám sietett is a segítségére.
A kereskedelmi televíziók őszi reallytijei közül hétfőn este elsőként az Aranyparttal indított a Viasat3. A szereplők megismerése után azonban szinte biztosra vehetjük, hogy erotikából és botrányos bulikból nem lesz hiány a következő hetekben.

Vélemény, hozzászólás?