Elter Zsanettet nem elég, hogy megdugták és szopatták, fizethet is

Elter Zsanettet nem elég, hogy megdugták szopatták, fizethet is. A szexuális kapcsoltatot ő mondta el, nem mi állítjuk. Szerinte a zsaruk megdugák, és cumiznia is kellett. Hamis vád miatt és kártérítésért is perelheti E. Zsanettet az öt rendőr, akiket tegnap jogerősen felmentettek. Nehezményezik: a bíróság azt nem mondta ki, hogy bűncselekmény nem történt.  A 23 éves Elter Zsanett azt állította, hogy öt rendőr megállította 2007. május 4-én hajnalban, egy közúti ellenőrzéskor, egy sötét mellékutcába vitték, majd közülük ketten megerőszakolták… A teljes cikket itt olvashatod el.
Korábbi cikkek a témában: Felmentették a rendőröket szopó Elter Zsanett vádlottjait – A pornózó rendőr Zsanettba vagy Zsanettra spermázott – A pornózó rendőr megkeféli a barátnőjét – A pornózó rendőr megdugja a szűz barátnőjét – A rendőrszopó Zsanettet is védte Laci.
Korábbi nemi erőszak ügyek: Kilenc fajtalankodó pedofil pap bukott le – Az orosz cári balett titkai – Rohad kurvázzák Palácsik Tímeát – Palácsik bulizik, Damu a pszichiátrián rohad – Engem is megerőszakoltak – Éveken át erőszakolta nevelt lányát a perverz apa – Ősidők óta az erőszak igézetében – Kétszáz tizenéves szüzet rontott és fertőzött meg két ukrán férfi.