Felcsatolható vibrátor és dildó játékok

A felcsatolható szex kellékek mindenki számára mást és mást jelentenek, és persze mindenkinek más hozza meg hozzá a hangulatot. Első ránézésre is megállapítható hogy a felköthető vibrátor, vagy felcsatolható dildó egy közös játékszer, azaz legalább két személy fizikai jelenléte szükséges az eredményes használatához, ami viszont lehetőséget nyújt számotokra, hogy egy teljesen új oldalról fedezzétek fel egymás testi vágyait.

Nő dug férfit szex, nő nő, férfi férfi felállásban is használatos. A férfiak egymás között az üreges kivitelt használják, ahol a péniszükre teszik rá.

felcsatolhato-strapon-dildoval-a-lany

A kísérletezés a szexben is olyan, mint az élet más területén, nem kőbe vésett szabály szerint működik, hogy ez neked most tuti élvezet fog nyújtani, de a lehetőség mindkettőtök számára adott, hogy ezt saját magatokon tapasztaljátok meg, illetve olyan fene nagy veszteni valód sincsen, legfeljebb nem ebben fogod megtalálni a szexuális örömeid csúcsát…

felcsatolhato-vibratorral-dugja-a-pasit

Ellenben gazdagabb lehetsz egy élménnyel, ami viszont mégis csak a szexuális érdeklődésed, tapasztalatod fejlődéséhez vezet és egy másik oldalról is megtapasztaljuk szexuális vágyainkat.
Az emberek bármilyen szexuális orientációval is rendelkeznek, szinte kielégíthetetlen kíváncsisággal vágynak az új élmények megtapasztalására. A felcsatolható szex kellékek teljesen új kapukat döngetnek a szexuális élmények világában:
– Van olyan nő csak kiszeretné kipróbálni, hogy milyen érzés lehet, ha egyszerre két fallosz kényezteti, anélkül hogy ezt az élvezettet meg keljen osztani egy harmadik fél közreműködésével.
– Vagy a férfit szeretnéd egy új élvezeti dimenzióba röpíteni egy eddig ismeretlen prosztata orgazmussal.
Bárhogy is használod, egy dolgot fontos szem előtt tartanod, soha ne legyen szégyenérzeted, azért mert új dolgokat mersz kipróbálni, eddig ismeretlen élvezeteket felfedezni és persze örömet okozni vagy átélni azokat.
– Leszbikus lányok nagyon szeretik, a nemi aktus utánzására. Vaginális és anális behatolás lehetséges, de az orálszexet is szokták játszani.

A szex a kíváncsiságról szól, a kísérletezésről, a vágyaid átéléséről és nagyon sok élvezetről, élményről… ha sikerül átlépned önmagad korlátait, akkor bizony nagyon sok élvezetben lesz még részed és bízom benne, hogy ezen élvezetek szex kellékeit nálunk vásárolod meg…

A felcsatolható szex kellékeket megvásárolhatod kényelmesen otthonról, ha a Szexpláza,hu szexshop webáruház választékából megrendeled, vagy ha személyesen szeretnéd először szemügyre venni a méreteket és formákat, akkor az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted.

Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Intim Center szexüzlet Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

Cikkek a témában: Nagy felcsatolható műfasszal, finomabban fogalmazva testre felcsatolható műpénisszel szexel Judit és Zsuzsanna. Leszbikus lányok felcsatolható dildóval szexelnek a Szexpláza forgatáson. A két szép magyar lány strap on felcsatolható dildóval dugja egymást. A castingon felcsatolható vibrátor és álarc is előkerült. Képzeld a barátnőm egy felcsatolható pénisszel megdugott nem gyengén!