Idős férfi kitartottja Molnár Anikó Amerikában

Molnár Anikót magával ragadta az amerikai álom, elhagyta Magyarországot. Volt már ilyen, akkor Dubaiba ment arabokkal foglalkozni. Most gondtalanul él az Újvilágban, jólétéről egyik férfibarátja gondoskodik. Könnyen lehet, hogy már csak látogatóba érkezik haza.
Több mint egy hónapja Molnár Anikó Los Angelesbe indult kikapcsolódni, rokonai lelkére kötve, hogy egyetlen szót se említsenek az utazásáról.
– Nem olyan régen hosszabban beszéltem a lányommal – mondta el lapunknak Anikó édesapja, Molnár László.
– Sajnálom, hogy végül mégiscsak kiderült, hol tartózkodik. A lányom nem érti ezt a nagy felhajtást, amit a távozása váltott ki. Jól van, sőt le van nyűgözve a kinti élettől, a színvonaltól, a kényelemtől és gondtalanságtól. Nem sokat gondolkozott azon, hogy elfogadja-e a vendéglátója meghívását. Ő egy úriember, akit már hosszú évek óta ismer. Anikó szerint intelligens, megbízható férfi, és én bízom a lányom értékítéletében. Baráti a kapcsolatuk, most nála lakik. Szó nincs arról, hogy új szerelem köszöntött az életébe, bár manapság minden lehetséges, akár még az is, hogy az ember megalkuszik az érzelmeivel – morfondírozott az édesapa.
[Bulvár]

One thought on “Idős férfi kitartottja Molnár Anikó Amerikában

Vélemény, hozzászólás?