Forró ölelések, formás popsik a VV4-ben

Sokkolta a CKM fotózásának híre Szandikát (20), aki érthetetlen módon teljesen kiborult, amikor megtudta, hogy az egyik legnépszerűbb férfi magazinnak pózolhatnak a villa lányai.
Míg lányok ezrei mindent megtennének, hogy címlapon szerepelhessenek, addig a plasztikcica kikészült a nem mindennapi lehetőség hallatán, mivel szerinte egyáltalán nincs helye a magazinban.
A villa lányait meglepetésként érte a hír, hogy szexi fotókon pózolhatnak, és míg Anikó rögvest edzésbe kezdett, hogy minél feszesebben domborítson, addig Szandika keményen elkezdte kritizálni önmagát.
A plasztikcica ugyanis kapásból vagy hét okot felsorolt, amiért biztosan nem mutatna jól a dögös képeken, többek között a szerinte megnyúlt mellbimbójával, a fogaival és alakjával nincs kibékülve, ezért csütörtökön reggel ki se akart kelni az ágyból, amikor megérkezett a villába a CKM csapata.
– Látom, hogy nagy a hasam, hozzá kicsi a s…ggem. Látom, hogy nagy a fejem, hozzá kicsi a szemem. Látok én mindent – hisztizett Szandika, akit csak hosszas győzködés után tudtak rávenni arra, hogy beadja a derekát, és ledobja a ruháit.
A sminkesek és fodrászok szorgos munkája után azonban úgy tűnik, a plasztikcica nemcsak a ruháit, de a gátlásait is levetkőzte, és hamar belejött a pózolásba. A CKM csapata ugyanis felvetette az ötletet, hogy ha gondolják, akár többet is mutathatnak magukból, és míg Anikó és Gigi ódzkodott, addig a két szőke villalány, Éva és Szandika azonnal ledobta a melltartóját is, és szexi, erotikus pózolásba kezdtek.
A leszbikus ölelkezések és simogatások egy perc alatt felforrósították a hangulatot a villában, és szinte már nyoma sem maradt a korábban vonakodó és önbizalom-hiányos Szandikának. Kebelbarátnők. Szandika és Éva leszbikus ölelkezését a többiek is végignézték.
– Nagyon jó hangulatban telt a fotózás a villában, a lányok csodálatosak voltak, a fiúk pedig mindenben segítették a csapatunkat, sőt még ebédet is főztek nekünk. Szandika amilyen nehezen állt kötélnek az elején, olyan nagyszerű képek készültek róla is – tudtuk meg a CKM főszerkesztőjétől, Pantl Pétertől, aki elárulta azt is, hogy a lányok képeire a magazin honlapján lehet szavazni, hiszen a nyertes fotó kerül majd a címlapra. Forrás Blikk.hu

Vélemény, hozzászólás?