Galambos Dorina Playboy képek

Galambos Dorina fazonigazított szőrös pinája, Playboy képek. Most már nem így néz ki, mert meghízott mint egy sertés. A teljes sorozatért kattints a fotóra.

Az első Megasztárban feltűnt énekesnő Galambos Dorina jó pár kilót felszedett magára, sokkal nőiesebb lett. A 26 éves celeb az utóbbi hetek durva tanulása következtében eldobta a gebe alakját, és megújult, nőiesebb alakkal mászkát Pest utcáin.
“Nem érdekel, mennyit híztam, nem állok rá a mérlegre. Rengeteget tanultam, a Zeneművészeti Egyetemen szereztem diplomát mint előadóművész, most már otthon taníthatok, de ha még megszerzem a Master fokozatot, akkor a főiskolán is. Végre emberi formám van, nagyon sovány voltam. Az emberek a Megasztáros időkre emlékeznek, amikor csak 20 éves voltam, beteg is, és ezért csak 49 kiló. Akkor voltam túl vékony, most, 26 évesen így érzem jól magam a bőrömben. Szerencsére Barnának így is tetszem, bár neki mindenhogyan. A klubban, ahol a zenekarommal játszunk, kifejezetten tetszett a főnököknek, hogy végre nőies formám lett. Egységesen mindenhol jött rám egy kis többlet, nagyobb lett a cicim is. De nem vagyok terhes! Még nem akarok gyereket egy jó darabig” – mondta. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem még meg kell szokni az új alakját. Cikkajánló: Egy nagy szopás Dorina élete – Balhé a sztárok aktfotóival – Jessica Alba és más világsztárok szex sztorijai – A focisták felesége általában pénzéhes celeb – Hamilton és Dzsudzsák miért nem házas? – Bukta Adrienn faszt remél a vetkőzéstől – Könyvet írt a magyar pornócsászár Kovács István Kovi – Kajtár Bernadettet Rocco Siffredi is megbaszta – Szexshop Budapest, belváros Intim Center – Szexpláza plázacicák amatőr pornósok privát dugáson