Gigi 300 eurós kurva volt Németországban?

Azt állítják, Németországban árulta a testét. Ő nem így emlékszik. Valószínűleg németországi útja miatt hallgatta ki a rendőrség a múlt héten a Való Világ hugicáját.
Ahogy arról a Blikk elsőként beszámolt, a dubaji prostibotrány miatt a Nemzeti Nyomozó Iroda a ValóVilág negyedik szériájának üdvöskéjét, Ráczt Ildikót Gigit (22) is kihallgatta; ezt a tényt a fiatal lány nem is tagadta, amikor felkerestük. Azt viszont már nem akarta elárulni, neve hogyan hozható összefüggésbe a Dubajban prostituáltként dolgozó lányokéval.
Egy neve elhallgatását kérő fiatalember azonban azt állítja, pontosan tudja, hogy korábban Gigi is belekóstolt a szexiparba, igaz, nem az egzotikus Dubajban, csupán csak a közeli Németországig jutott.
– Rengeteg lány dolgozott kint, és köztük volt Gigi is. A saját szememmel láttam, ugyanis az én egyik barátnőm is a külföldre utazó lányok között volt. Úgy tudom, hogy Gigi titkolta a családja előtt, pontosan miért utazik külföldre, valószínűleg arra fogta, hogy modellmunkát ajánlottak neki, de később Béci, a bátyja megtudta az igazat. Ő pedig mindössze annyival kommentálta húga mesterségét: Legalább pénzt keres! – állította a neve elhallgatását kérő fiatalember.
Természetesen megkérdeztük Bécit is, tényleg így gondolja-e.
– A nyakamat tenném rá, hogy a húgom soha nem vállalt ilyen munkát, én pedig soha nem mondanám azt, hogy „legalább pénzt keres vele”. Nem tudom, ki állít ilyeneket, de bízom abban, hogy úgyis kiderül az igazság. Olyat én is hallottam, hogy az a cég, amellyel dolgozott, szervezett erotikus munkát is, de biztos vagyok benne, hogy Gigi csak modellkedett – mondta a Blikknek határozottan Béci.
Gigi neve már korábban is összefüggésbe került a szexiparral. Az egykori valóságshowhős még nem is volt 18 éves, amikor már munkát vállalt az Erotika Parádén, ahol sz…pnék.hu feliratú pólóban hoszteszkedett. Később egy fétisfilm kedvéért játszott fojtogatósat egy szál fehérneműben egy másik lánnyal. Minderről pedig a családja mit sem tudott, Béci legalábbis azt állította: fogalma sem volt arról, hogy testvére ilyen filmekben szerepelt.
A VV hugicája, azaz Gigi elismerte, hogy valóban járt Németországban, ahol ráadásul 300 euróért dolgozott. Csakhogy állítása szerint semmilyen szexuális munkát nem végzett a kintléte alatt.
– Tény és való, hogy jártam Németországban, egy holland modellcég szervezésében vettem részt egy divatbemutatón. A villában ezt egyszer el is meséltem a többieknek, abból lett a hatalmas botrány, mert azt mondtam, hogy 300 euróért adtam el a testem, de természetesen ezt nem úgy értettem, ahogyan hangzott – magyarázkodott Gigi, aki azt is hozzátette, szó sincs arról, hogy szexmunkát is vállalt volna. Forrás: Blikk.hu

Vélemény, hozzászólás?