Gigi napi 10 ezerért vállalt szexmunkát

Tízezer forint. Mindössze ennyiért hazudta azt a ValóVilla hugicája, hogy betöltötte már a tizennyolcat, és ennyi pénzért vett részt alig 17 évesen az Erotika Parádén. Gigi ezt az összeget kapta cserébe azért, hogy hoszteszként részt vett a szextől túlfűtött rendezvényen.
Az akkor még fiatalkorú lány feladata annyi lett volna, hogy egy-egy produkció után a szétdobált ruhákat összeszedje a színpadról, de Gigi a fizetéséért cserébe még ennél is többet tett, hiszen művaginákat próbált eladni a látogatóknak – „szopnék!” feliratú felsőben. Egyébként, ahogyan a képen is látható, „sajtpapírra” vetett díjazás is tartalmazza, a rendezvény takarítónője ugyanennyit kapott.
– Három napra kapta az összeget. Egy hosztesz napi díja ugyanis tízezer forint, Gigi ennek megfelelően kapta meg fizetését. Ez nem egy megerőltető munka, ráadásul ruhában kell végezni, úgyhogy valóban jó pénznek számít – mondta a Blikknek Tomor András, az Erotika Parádé producere, aki állítja, nem tudtak arról, hogy Gigi még nincs 18 éves. Sőt Gigi hazudott az életkoráról, hiszen még látogatóként se teheti be a lábát ilyen rendezvényre 18 évesnél fiatalabb személy. – Gigit Susane Pearl hozta az fel a pénzét. Abban az évben a programot a Hollywood Exit Kft. szervezte, vagyis az ő adatbázisukban kellene lennie olyan dokumentumnak, amelyben Gigi nyilatkozik a koráról, de a céget már évekkel ezelőtt felszámolták – tette hozzá a producer.
Egyébként nemcsak a szervezők, a showman Gáspár Győző sem tudott arról, hogy Gigi még kiskorú, ha így lett volna, eszébe sem jutott volna közeledni a lányhoz. Ahogyan arról a Blikk korábban beszámolt: Győzike teljesen belehabarodott a lányba – akkoriban épp romokban hevert a házassága.
– Fogalmam se volt arról, hogy hány éves, és nem is kérdeztem meg tőle. Fel se merült bennem, hogy még nem töltötte be a tizennyolcat. Egyrészről sokkal idősebbnek nézett ki, másrészt pedig azért, mert épp az Erotika Parádén találkoztunk – jelentette ki Gáspár Győző, aki most már nagyon örül annak, hogy Gigi nem adta be neki a derekát… Forrás: Blikk.hu, Oimpiq.com

Vélemény, hozzászólás?