Gigi 16 évesen szopni akart a pólója szerint az Erotika kiállításon

Művaginát kínált ott, ahová 18 éves kor alatt látogatóként sem léphet be senki
Még a 17. életévét sem töltötte be Gigi (20), amikor az Erotika Kiállításon és egy szexfilmben szerepelt. Ezért pedig nemcsak a munkaadói, de bizony még a szülei is megüthetik a bokájukat.
A ValóVilág testvérpárjának édesanyja kedden ugyanis még Gigi erkölcsi megítélése miatt aggódott, és azért szégyenkezett, mert a kislánya bevallotta, hogy bizony többször is szexelt már a villában Jerzyvel. Arról azonban mélyen hallgatott, hogy a villalakó csupán 16 éves volt, amikor művaginákat kínált a 2007-es Erotika Kiállításon – ahova még a vendégek sem tehetik be a lábukat 18 éven alul –, és arról is, hogy „Szopnék!” feliratú felsőben pózolt egy erotikus honlapot reklámozva, vagy amikor fojtogatós szexvideóban szerepelt.
Természetesen az erotika világában tett látogatása nem lenne probléma, ha nagykorúként tette volna, a bökkenő csak az, hogy Gigi bizony még a 17-et sem töltötte be, amikor a kiállításon dolgozott, holott sem ott, sem pedig a pornóiparban nem vállalhatott volna munkát még szülői beleegyezéssel sem.
Mindezek ellenére a villalakóról nem egy erotikus tartalmú videó látott napvilágot, ráadásul nem is akármilyen, hiszen a leszbikus, fojtogatós, szurkálós fétisszex mindenkinél kiverte a biztosítékot, egyedül a pornószínésznő, Susan Pearl mesélt büszkén barátnőjéről még a botrány kirobbanásakor.
– Amikor Gigi megkért, hogy szerezzek neki go-go táncos munkát, azonnal beajánlottam néhány helyre, hiszen gyönyörű lány, és igazán jól mozog. Csak jót tudok róla mondani, eddig akárhova küldtem, mindenkitől hálálkodó SMS-eket kaptam. Mindenhol meg voltak elégedve Gigi teljesítményével, itthon és külföldön egyaránt. Azért buknak rá annyira a férfiak, mert egyrészről tündéri kislány, másrészről viszont „szexuális állat” – nyilatkozta korábban a pornós.
Gigi egyik, neve elhallgatását kérő ismerőse elárulta, hogy a fiatal lány édesanyja, Ildikó minden bizonnyal tudott lánya munkájáról.
– Együtt dolgoztam Gigivel az Erotika Kiállításon, de arról nem tudtam, hogy még nem töltötte be a tizennyolcat. Az anyukája azonban szerintem mindig mindenről tudott, hiszen nagyon jó a viszonyuk, úgyhogy az erotikus munkájáról is tudnia kellett – mondta Gigi egykori kollégája.
Kovi, a pornóipar koronázatlan királya lapunknak egyetlen, tömör mondatban fejtette ki, milyen szabályok vonatkoznak a kiskorúak foglalkoztatására az erotika világában.
– Pornófilmben és az Erotika Kiállításon még szülői beleegyezéssel sem vehet részt 18 éven aluli – közölte nemes egyszerűséggel a producer.
A szigorú szabályok megszegéséért a Blikk ügyvédje, dr. Kamarás Péter szerint akár még Gigi édesanyját is felelősségre vonhatják.
– Abban az esetben beszélünk bűncselekményről, ha a fiatalkorút züllött és erkölcstelen életmódra veszik rá, ilyenkor pedig a szülő is és a fiatalkorút alkalmazó is felelősségre vonható. Természetesen a körülményektől függ a büntetés súlyossága, de akár még szabadságvesztés is kiszabható. Forrás: Blikk.hu
További cikkek: Gigi és Anikó pucsítanak a CKM címlapján – Gigi leszopta a buziknak is rejszoló Jerzyt – VV Gigivel Kovi is forgatna pornót – Forró ölelések, formás popsik a VV4-ben – VV Gigi szadómazó fojtogatós pornóvideói – Rácz Ildikó, VV Gigi modell videó – VV4, Gigit megkúrta Jerzy – VV Gigi szexi fotózás – VV4 Gigi korábbi munkája – VV4 Gigi, Rácz Ildikó – VV Gigi eltitkolt véres szexvideója – Győzikével kúrt VV Gigi – VV Gigi, Rácz Ildikó pólóban hirdeti hogy szopna – Rácz Ildikó, Gigi úgy érzi megfogant Jerzy spermájától – Gigi és Naomi Cole egy szexuális vadállat

Vélemény, hozzászólás?