Görög Zita pinája jól látszik a szexi bugyi alatt

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Görög Zita ismét megasztárok között: A modellből lett műsorvezető Görög Zita ismét visszatér a képernyőre. Bár most majd nem énekesek, hanem a fiatal divattervezők pályáját egyengetheti, de Zita valószínűleg ugyanakkora sikerrel „végzi” majd ezen munkakört is.
A Megasztár harmadik szériája után – 2007-ben – háttérbe vonuló egykori modell, visszautasíthatatlan felkérést kapott a TV2 vezetőségétől, mely szerint ismét felkérik műsorvezetőnek egy különleges produkcióhoz.
A kereskedelmi csatorna a Megasztár énekesei mellett teret szeretne engedni az ifjú divattervezőknek is, mégpedig a Divatkreátorok című produkció keretében. A műsorban tizenkét fiatal divattervező készítheti a Megasztár döntőseinek ruháit, ezért szombatonként nemcsak énekesekre, hanem a Divatkreátorok versenyzőire is szavazhatnak majd a nézők.
Görög Zita rendkívül örül a felkérésnek, hiszen elmondása szerint ez a téma talán még közelebb áll a szívéhez, mint a Megasztár, hiszen ő is imádja a divatvilágot, valamint szeret fiatal tehetségekkel foglalkozni.
További Görög Zita erotika és bulvár: Görög Zita pucér a Szent István bazilika előtt – Lipcsei Betta, Görög Zita “kishúga” vetkőzik – Görög Zita pinája, gruppenszex a filmben – Görög Zita meztelen képek – Bánja a szexfotókat – Filmes meztelenkedései – Görög Zita feldúlt egy házasságot – Moziszex: Görög Zita, Johnathon Schaech és Lori Heuring 8 MM 2 – Bódi Sylvi, Konta Barbara, Görög Zita

Vélemény, hozzászólás?