Halász Zsófia – Éjjel nappal Budapest

Prostiügyben halgatták ki Éjjel-nappal Halász Zsófiát, hozza az elmaradhatatlan kurvás dubajozós cikket címoldalon a Bors. „Zsófi tévés karrierje és a prostiügy nyomozása nagyjából párhuzamosan futott: miután kiválasztották a szerepre, a rendőrség elkezdte felgöngyölíteni az egyik nagy magyar prostituálthálózatot” – írja a lap, de hogy most ezzel burkoltan lekurvázták-e a színésznőt, azt döntse el az olvasó. A teljes cikkért klikk ide, addig is itt egy kép Halász Zsófiról:

halasz_zsofia

Alig két hónappal ezelőtt a Bors elsőként az aktmodell és lemezlovas Lévai Adriennel kapcsolatban írt arról, szexmunkákkal kereste korábban a kenyerét. Lévai Adrienn modellt a hatóságok is kihallgatták, a DJ Baby L. A. néven zenélő lány pedig a Borsnak elismerte, helytállóak az információi.
– Tanúként hallgattak ki. Hiszen ebben az ügyben nem a lányokról van szó, hogy ki mit csinál és mennyiért, hanem az ügynökökről, meg a tevékenységükről – magyarázta május végén a Borsnak. – Ügynök által én soha nem végeztem ilyen munkát. De annyira jelentéktelen volt a vallomásom, hogy a bírósági tárgyalásra már be sem idéztek. Nem értem, miért azzal kell foglalkozni, hogy mások mivel keresik a pénzüket. Az pedig, hogy tanúként voltam bent, biztosan nem az ügyészségről szivárgott ki, hanem valamelyik lánytól, aki haragszik rám vagy irigykedik. Amúgy a prostituáltak legalább behozzák a valutát az országba, és nem az állam pénzén élnek – érvelt Lévai Adri.