Hátsó bejárat, anális élvezetek

Remélhetőleg nem kell meggyőzni arról, hogy a végbélnyílásod létezését naponta értékeld, mégis mindig jó tanulni valami újat a szexuális zónákról. Arról nem beszélve, hogy újonnan szerzett ismereteidet a pároddal is megoszthatod, mivel a legtöbb férfi többet tud arról, hogy mi van a motorháztető alatt, mint a bugyiban hátul!

Két cikkre hívnám fel a figyelmed! Az egyik az anális örömök a szexben egy komoly átfogó cikk, szinte kötelező elemekkel, annak akinek hátsó gondolatai vannak:

analszex-realisztikus-dildoval

Az anális szex ingoványos terep, ami sok ember fejében tabuként él: ezért szeretik a férfiak, és ezért tekint rá aggodalommal számos nő. Ahogy azonban az együttlét legtöbb formája, a popsiszex is lehet különleges és kellemes élmény, ha kicselezitek a kínos pillanatokat.

Ez a cikk az análszex előkészületek, és anális élvezetek S/M vágyakkal azoknak szól, akik szeretik felkészülten kézbe venni az irányítást, és a szexben a siker és dominancia felé törekednek:

anal-seggbedildo

A szexkütyükről se feledkezzünk el. Válogass a szexshop.hu vagy szexshop.com oldalakon, vagy a Szexpláza.hu online szexshop análszex kellékeiből, szexuális segédeszközeiből, amit kimondottan popó anatómiára terveztek. Ha análszex kelléket vagy sikosítót személyesen szeretnél vásárolni, akkor az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted.

Érdemes belátogatni az üzletbe, hihetetlen választék van készleten. Az Astoriánál található üzlet cím Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

Szexkelleket-kinal-a-no

A popsiszex fájdalmas helyett kellemes legyen, ezért elengedhetetlen a kellő mennyiségű előjáték. Nem véletlen, hogy ez az együttlét többnyire a legfesztelenebb párok körében működik jól, akik mindent természetesnek vesznek, ami gyönyört okoz, hiszen ezen a téren nem bízhatod magad csak a pasira. Nem ajánlatos, hogy, ha a férfi a kezével már hátul járt, később azzal kényeztesse a nőt. A nő ha egy kis extra érzékiségre vágyik, kalandozzon ujjaival az öle felé, vagy simogassa a melleit!

A legfontosabb, hogy már akkor legyen kéznél egy adag síkosító, amikor még csak a bugyidnál jártok: mivel a végbél egyáltalán nem termel testnedveket, mesterséges úton kell biztosítani, hogy a terep megfelelően nedves legyen. Az ánusz kényeztetése is sokkal jobban esik majd, ha nem sivatagos domborzaton próbáltok boldogulni, úgyhogy aranyszabályként leszögezhető: az előjáték és az aktus alatt egyaránt, legalább öt percenként kötelező a megfelelő szexshopban kapható síkosítók vagy babaolaj utánpótlása!