Házkutatás Bíró Ica klubjában

biro_icaTerepszemlét tartott a hatóság tegnap Bíró Ica klubjában. A fitneszladyt ugyanis összefüggésbe hozták az egyik törzsvásárlói vállalkozás gyanús ügyeivel. Nyomoznak: Több százmilliós adócsalással, piramisjátékkal és az ügyfelek megtévesztésével vádolják a ScienNet törzsvásárlói vállalkozást, amelynek vezetőjét nemrégiben előzetes letartóztatásba helyezték. A programhoz állítólag több mint háromszázezren csatlakoztak.
Úgy tudjuk, Bíró Ica Megújulás Klubjában azért tartottak házkutatást, mert a hatóság azt az információt kapta, hogy ott hivatalos ScienNet-iroda működik. Bíró Ica lapunknak elmondta, hogy az egész nem tartott negyedóránál tovább.
– Kijöttek, szétnéztek, és meggyőződtek róla, hogy a terem soha nem működött hivatalos ScienNet-irodaként. Udvariasak voltak, elnézést kértek, és elmentek – mondta a Borsnak Bíró Ica, akinek internetes oldalán még tegnap is olvasható volt: „Szeretettel várunk mindenkit a Megújulás Klub ScienNet-irodájában, ahol minden hétköznap részt vehetsz egy vadonatúj törzsvásárlói program előadásán.”
– Mindent felteszek a weboldamra, ami a klubomban történik, ebben nincs semmi rossz – mondta Ica, aki januárban került kapcsolatba a céggel.
– Az első gyűlésen kihangsúlyozták, hogy korrekt a vállalkozás, amit egy-két ismerősöm ellenőrzött is, és javasolták, vágjak bele. Tisztességes üzletnek látszott, ezért beléptem, és törzsvásárló lettem. Alkalmanként helyet adtam ScienNet-tel kapcsolatos előadások tartására annak, aki alá beregisztráltam, mivel éppen nem volt bérlőm. Ám a fitnesztermem sohasem működött hivatalos klubként. Nyáron ritkultak az előadások, és most megint üresen áll, új bérlőt keresek. Én nem tehetek arról, ami a cégnél zajlik, kíváncsian várom, hogyan zárul le az ügy, és reménykedem abban, hogy a több százezer ember nem fog csalódni – mondta Bíró Ica. (Forrás: Blikk) – Cicciolina és Bíró Ica szőrös pinával – Bíró Ica erotikus képek

One thought on “Házkutatás Bíró Ica klubjában

Comments are closed.