Ihaj, Dubaj! – A celeb-, és modellkurvák arab faszt szopnak

Jó, ha barátkozunk a szóval: dubajozás. Nem teljesen új a kifejezés, de nem is nagyon régi: még alig néhány éve ízlelgetjük. Szokjuk, amennyire tőlünk telik, ám most, hogy már rendőrségi ügy is lett belőle, illik komolyan venni. Legutóbb a Mokkában volt szó arról, hogy a köztudottan szép és vállalkozó szellemű magyar lányok egyik lehetséges életpályamodellje a dubajozás. Összefoglaló cikk: A magyar politikához köthető férfiak is dugták a luxuskurvákat!

A dubajozást ne úgy tessék elképzelni, mint a kurválkodást: dubajozás esetén a szép magyar lány egy szervező meghívására kiutazik a távoli és gazdag országba, ahol tehetős helyi illetőségű férfiak gálánsan vendégül látják őket. Nem kell semmi rosszra gondolni, kifejezetten szexmentes elfoglaltságról van szó, mindössze egy úszómedencében kell bikiniben mutatkozni, hogy az ezért fizető arab sejk urak kellemes környezetben beszélhessék meg egymás között a világ dolgait. Legalábbis ez a hivatalos verzió, és semmi okunk nincs mást feltételezni – huncut az, aki rosszra gondol.
Jól hoz a konyhára a dubajozás, igaz, néha nemcsak úszni, hanem táncolni is kell. Nem partnerrel, hanem rúd mellett – az arab sejkekről ugyanis mindenki tudja, hogy nézni szeretik a táncot és nem művelni. Ezzel együtt, mégsem mondhatjuk, hogy a dubajozó lányokra rájár a rúd: a szorgalmukat ugyanis rendesen megfizetik, van, aki naponta 300 ezer forintot is megkeres ezzel a mutatvánnyal.
Igazi úriemberek ezek az arab sejk urak, legalábbis a hivatalos verzió szerint, eszükbe sem jutna, hogy a pénzükért akár mást is elvárhatnának a magyar lányoktól.
Ezzel etettek bennünket eddig, ez volt a hivatalos duma, de most, hogy már a rendőrségi is nyomoz az ügyben, nehéz lenne letagadni, hogy pénzért árult szex is van a dologban. Ezek a decens arab sejkek ugyanis mégsem teljesen halvérűek, fatökűnek sem lehet nevezni őket, és hiába vastag a pénztárcájuk, nem hülyék, hogy a semmiért fizessenek.
Erről szólt a Mokka péntek reggeli adása, ezt járták körül a felkészült szerkesztők és a riporterek. Még dubajozási szakértőket is hívtak a stúdióba, merthogy ilyenek is vannak már. Egyikük, egy teljesen átlagos megjelenésű, inkább idős, mint középkorú úriember, ki se néztük volna belőle, hogy dubajozásban ennyire áptudéjt: tőle speciel megtudtuk, hogy Dubajban nemcsak buja bájak, és fülledt erotika van. Hanem magas felhőkarcolók is, olyan, mintha Manhattanben volna az ember.
Egy másik szakértőt is meghívtak a műsorba, mutatós, szőke hölgy az illető: Szalai Vivien írónő. Ő is nagyon otthon van a dubajozásban, könyvet is írt már róla, ezért kell őt írónőnek titulálni. (Esterházy, Spiró, Nádas, vagy teszem azt Parti Nagy még soha nem írtak a dubajozásról, de azért még ők is írók).
Szalai Vivien egyébként nem azonos a rendőrségi zsargonban Sz. Vivienként emlegetett hölggyel, akit azzal gyanúsítanak, hogy fiatal kora ellenére (21 éves) ő az egyik szervezője a magyar lányok dubajozásának. Nem társas utat szervez nekik idegenvezetéssel, valamint jobbnál jobb programokat – a gyanú szerint Sz. Vivien csak egyféle programot szervez a lányoknak: a gazdag arab sejk urakat kell kényeztetniük.
Így már persze egészen más a leányzó fekvése, ráadásul a magyar celebvilág apraja-nagyja is megfordult már a mesés keleten dubajozásból kifolyólag. Sőt, a magyar hírességek legtöbbje arról is tud, hogy a napi 300 rongyért szexelni is kell, ám saját bevallásuk szerint ők még soha nem csináltak ilyet az arab urakkal, nekik csak mosolyogniuk kellett, és szépnek lenni.
Olyan ez valahol, mint amilyen a Győzike-show volt fénykorában: senki sem vallotta be, hogy nézi, mégis, mindenki tudta, hogy mi történik. Álmából felverve is tudta az ország, hogy miért nem szeretik a társai Ávélint, vagy hogy Beja asszony miért csak üvöltve tud beszélni a férjével. Forrás: Metropol.hu

Vélemény, hozzászólás?