Judy Nero: visszakérem a régi életem!

judy_neroSúlyos pánikbetegségben szenved Judy Nero pornószínésznő. A sztárnak mindennapos rohamai vannak, nem ritka, hogy rongybabaként, eszméletlenül esik össze. Pánikbeteg: Egyik pillanatról a másikra betegedett meg Judy Nero. A gyönyörű pornószínésznőnél súlyos pánikbetegséget állapítottak meg, orvosai egyelőre nem találják a gyógymódot. A sztárnak mindennapos rohamai vannak, nem ritka, hogy minden előzmény nélkül összeesik, és maga alá piszkít. Az okokról Judy nem beszél, de a szakemberek sejtései szerint sok évi felgyülemlett, fel nem dolgozott tragédia válthatta ki a súlyos tüneteket.
– Egy németországi erotika kiállításon kezdődött – meséli Judy.
– Díszvendégként hívtak meg. Jól éreztem magam, aztán szorítani kezdett a mellkasom. Csak annyi erőm volt, hogy szóljak: rosszul vagyok. A következő kép, amire emlékszem, hogy egy mentőben fekszem a saját ürülékemtől mocskosan. Az orvosok azt hitték, infarktusom van. Összevissza vizsgáltak, tíz napig voltam kórházban, folyamatosan rosszul voltam. Volt, hogy egy napra lebénult az egyik oldalam, volt, hogy elájultam – meséli. Judy közben hazatért, s itt kiderült: súlyos pánikbetegségben szenved.
– Nagyon sok minden történt velem az elmúlt nyolc évben. Meghalt az édesapám, és a házasságom is tönkrement. Biztosan ezek is közrejátszottak a betegség kialakulásában. Szeretnék mihamarabb meggyógyulni, de érzem, hosszú út áll előttem. Rengeteg gyógyszert szedek, amelyektől nem tudok enni. A barátaim sokat segítenek – mondja sírástól elcsukló hangon.
– Eddig azt hittem, a pánikbetegek csak fel akarják hívni magukra a figyelmet, és nincs semmi bajuk. Sajnos tapasztalom, hogy ez nem így van. Komoly dolog, amiből nagyon nehéz kikeveredni. Remélem, hogy nekem sikerül. Szeretnék újra az az ember lenni, aki régen voltam. Életerős és vidám. (Forrás: Borsonline) A videón Sonya és Judy Nero leszbiznek: